Flormar Jelly Look Nail Enamel, JL09 Sky Blue

Am aceasta oja de cateva luni bune, dar am tot amanat momentul folosirii ei, desi ma atrage culoarea. 
Flormar Jelly Look Nail Enamel, JL09 Sky Blue este o oja cu finish lucios. Formula consistenta a ojei este usor de intins pe unghii,  dar din pacate lasa urme inestetice ( ca un fel de striatii) si trebuie 2 straturi pentru a obtine o aplicare uniforma. Mi s-a parut destul de uscata oja in sticla, nu stiu daca e normal asa sau daca s-a invechit exemplarul meu. Se usuca mai greu decat alte sortimente de oja de la Flormar si daca nu stai cuminte cat timp se usuca risti sa iti apara urme/amprente/dungi pe unghii. 
Rezista cam 4-5 zile pe unghii fara sa se ciobeasca, iar la picioare am observat ca incepe sa se cojeasca dupa 9-10 zile. 

Costa in jur de 12-13 lei. 



6 comentarii:

  1. Mihalache Mirela Sorina29 aprilie 2015 la 13:35

    nu "ma omor" dupa culoare ... eu sunt fan rosu inchis :) ; ii dau nota 9 (10 este rezervat) ca rezista atat de mult timp

    RăspundețiȘtergere
  2. Nuanța e prea frumoasă! Din gama asta n-am nicio ojă, deci nu știu ce să zic (dacă sunt sau nu așa toate), dar eu în general sunt foarte mulțumită de ojele lor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi plac mult ojele de la Flormar si produsele lor in general.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu port orice culoare pe unghii, rar sa nu imi placa o nuanta.

    RăspundețiȘtergere
  5. E foarte frumoasa nuanta mai ales pentru vara...imi plac lacurile flormar ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Hmmm, nu cred ca fi avut vreodata nuanta asta de oja...dar e f frumoasa...trebuie neaparat s-o cumpar :D mai ales ca in ultima perioada am tot aruncat o gramada de lacuri de unghii care se uscasera...se impune un shopping mic in acest sens :))) iar daca aceasta si rezista destul de mult pe unghii, m-a cucerit deja :D

    RăspundețiȘtergere