Lapte pentru corp Cosmetic Plant

Am incercat sa folosesct acest lapte pentru corp cu galbenele si vitamina E de la Cosmetic Plant, dar nu am reusit sa il folosesc mai mult de 2 ori pentru ca nu imi place cum miroase, ba mai mult mi se face rau de la el ( daca ma urmariti deja, stiti ca eu am o problema cu mirosurile si nu folosesc parfum de cativa ani ).Un lucru bun , pentru mine, ar fi ca parfumul nu se mentine pe piele. Dar tot asta poate fi si un lucru rau pentru cui ii place mirosul acestui produs.  
Are o consistenta lichida, dar se intinde greu pe piele si nu se absoarbe rapid. Dar ca sa gasim ceva pozitiv ne gandim ca te obliga sa faci masaj pana intra laptele in piele. 
Imi place ambalajul tip tub cu capac lat care se poate pastra "in cap", este usor de folosit si de dozat cantitatea.
Mi-a placut senzatia de hidratare pe care o lasa, dar nu am avut timp sa vad daca are un efect benefic in timp pentru ca nu am folosit-o destul. I-am gasit alt stapan, caruia chiar ii place cum miroase. 

"Laptele de corp cu extract de gălbenele și vitamina E activează regenerarea epidermei, tonifică şi revitalizează prin extractul de gălbenele. Previne apariţia fenomenelor de îmbătrânire prin efectul de blocare a radicalilor liberi de către vitamina E. Oferă o hidratare de lungă durată fără a lăsa urme grase."

Un tub de 200 ml costa 11 lei pe site-ul companiei.

Ati incercat acest produs? 

2 comentarii:

  1. Eu nu am incercat niciun produs de la Cosmetic Plant, nu stiu de, insa nu ma atrag deloc! Iar lotiuni de corp si lapte pentru corp nu-mi mai iau, caci am destule. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. La inceput si eu am fost in dubii: au preturi mici si ambalaje neatragatoare la anumite produse :)) Acum mi se pare ca orice alta firma: au si produse care-mi plac si care nu mi se potrivesc deloc.

    RăspundețiȘtergere