Farmec Ultrarezistent , nuanta numarul 34

Am o gramada de sticlute de oje pastelate, dar eu cumpar intruna nuante inchise, cu toate ca am si din astea destule :)) Ultima mea achizitie este nuanta numarul 34 din gama Farmec Ultrarezistent: un mov pruna sau bordeaux, habar nu am ce culoare e. 
Am dat 7 lei pe ea in Cora, dar o gasiti si online pe farmec.ro la acelasi pret. Pe site se vede un mov foarte inchis, dar in realitate nu este asa. Stiu ca depinde mult si de setarile monitorului, dar totusi diferenta mi se pare prea mare.
Sunt necesare 2 straturi pentru o aplicare uniforma. Recunosc ca imi place mai mult culoarea cu un singur strat de oja, dar din pacate trebuie doua, altfel se vad mici goluri de culoare, undeva mai inchis, undeva mai deschis. Trebuie neaparat 2 aplicari. In poza de mai jos puteti vedea cum arata un strat de oja pe mana unei colege si 2 pe unghiile mele. Nu prea iti vine a crede ca este aceeasi oja. Mie imi place mai mult cum se vede la ea, iar ei ii place cum se vede la mine. Bineinteles ca ea a mai aplicat un strat si a obtinut culoarea dorita. Eu am ramas cu dorinta neindeplinita :)) Stie cineva o oja care sa arate asa cum vreau eu, din 2 straturi? 
Se usuca repede, nu raman urme inestetice si chiar e rezistenta, 5-6 zile fara probleme. Eu le-am avut perfecte cam 7 zile, pe parcurs s-a tocit culoarea putin la varfuri, una s-a stricat si au pierdut din luciu. In a opta zi aratau asa:
Nu am de ce sa ma plang de aceasta oja, e ieftina si buna. Au o gama variata de culori si se gaseste in aproape orice magazin. Ce poti sa vrei mai mult de la o oja? Am uitat sa va spun ca am folosit un strat de baza, un lac incolor, fara top-coat, luciul e exclusiv de la oja.
Am filmat si un clipulet sa vedeti mai bine nuanta, desi chiar nu e diferenta intre adevar si poze:


2 comentarii:

  1. Rezista 7 zile pentru ca ai gel, dar pe unghiile naturale nu rezista mai mult de 2 zile fara sa ii mai dai un strat, pe langa cele doua deja aplicate. Culori frumoase, calitate indoielnica.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am gel pe unghii. Inainte de oja am aplicat un tratament pentru unghii de la Alessandro si un lac incolor de la Marionaud. Am avut gel prin ianuarie cred, timp de 2 saptamani, l-am dat jos pentru ca nu m-am simtit bine cu el si mi-am stricat si unghiile deoarece tipa de la salon le-a pilit excesiv.

    RăspundețiȘtergere