Colectia mea de geluri de dus, 2

Mai am doar 2 geluri de dus din vechea mea colectie, asa ca m-am gandit ca e timpul sa va arat noile mele achizitii in materie de geluri si uleiuri de dus.

O sa va spun 2-3 vorbe despre fiecare, in ordinea in care apar in poze:

1) Gel de dus nutritiv Dove Purely Pampering cu migdale&floare de hibiscus: e cremos, hidratant, imi place mirosul, dar m-am plictisit de Dove, nu m-am atins de el de vreo 2 luni de zile.

2) Gel de dus Balea cu aroma de cirese: in sticla miroase bine, pe piele se schimba parfumul, pare artificial, chimic si cu toate acestea am momente cand imi place. Nu e la fel de cremos si hidratant precum Dove, dar merita incercat.

3) Gel de dus Balea After Sun: ador parfumul lui. Dupa plaja racoreste si calmeaza pielea. Il folosesc si in restul timpului, dar nu mai simt acea senzatie de racorire, doar de prospetime. Imi place sa-l folosesc seara cand vin infierbantata din oras, mai ales dupa 40 de minute de mers pe jos cat fac de la metrou pana acasa ( de cand nu mai iau tramvaiul adica ).

4) Gel de dus Tesori D'Oriente Viola del Nepal: cumparat exclusiv datorita mirosului. In sticla miroase demential, dar din pacate pe pielea mea acest parfum se transforma radical. Nu imi place deloc. Parfumul nu rezista mult timp pe piele.  Are o consistenta de crema apoasa. In mod normal acest lucru nu m-ar deranja, dar datorita ambalajului care se pastreaza "in cap"  scapa mult produs pe langa capac. Pe de o parte ma enerveaza ca face mizerie si pe de alta ca se iroseste produs. Face multa spuma, lasa pielea catifelata, dar simt ca nu il pot folosi. Sau cel putin nu acum pe timp de vara. Poate o sa imi schimb parerea pe parcurs. Am fost super entuziasmata cand am cumparat acest gel de dus, dar este o mare dezamagire pentru mine.

5) Gel de dus Tesori D'Oriente Hamman: mi-a placut in primul rand ambalajul, apoi mirosul. Fata de vecinul din aceeasi gama, in cazul lui este exact invers: mi-a placut mai putin in sticla, dar mai mult pe pielea mea. Nu stiu cu ce se aseamana mirosul, ceva oriental oricum. Baia si pielea raman parfumate ore intregi dupa ce folosesc acest gel de dus, in conditiile in care nu folosesc crema de corp 
( altfel se amesteca parfumurile si nu imi place). Daca Viola este tip crema, Hamman este gel pur si nu am probleme cu ambalajul. Exista diferente majore intre aceste doua geluri de dus de la Tesori si nu ma refer la faptul ca imi place mie sau nu mirosul lor, ci la calitatile lor. Ambele lasa pielea hidratata, dar doar unul dintre ele se simte pe piele si in aer mult timp de la folosire.

6) Gel de dus cu iaurt si papaya de la B.U. : are o consistenta de crema light, foarte parfumata, aduce a papaya, insa nu hidrateaza si imediat dupa dus simt nevoia sa folosesc o crema de corp.

7) Gel de dus exfoliant Myrtille de la Sephora cu aroma de afine: ma binedispune intotdeauna parfumul lui. Nu face spuma mai deloc, are particule fine prin el si exfolieaza pielea fara sa o agreseze. Imi place sa il intind pe corp direct cu mana, cu floarea de baie, buretele normal sau manusa abraziva nu mai simt "nisipul". Uneori folosesc si un gel de dus normal dupa gelul exfoliant, desi nu este neaparat nevoie, depinde de ce chef am pe moment.  Daca dupa ce folosesc un un gel de dus clasic nu ma dau cu crema de corp tot timpul, dupa gelul exfoliant este neaparat nevoie de ea, altfel simt ca mi se usuca pielea.

8) Gel de dus I love cu aroma de zmeura si mure. Pana sa termin de scris acest articol am si terminat acest gel de dus, ambalaj pe care l-ati vazut in articolul de luna trecuta cu produse consumate aici. Nu mi-a placut foarte mult acest gel de dus, probabil pentru ca l-am comparat cu crema de corp din aceeasi gama. Dar nici acum daca stau sa ma gandesc la el, nu imi spune nimic deosebit: textura de gel, spumos, nu foarte hidratant, mirosul nu persista pe piele. Nu sunt tentata sa mai cumpar geluri de dus de la aceasta firma, poate doar ca sa vad diverse arome.

9) Ulei de dus Amande de la L'Occitanne: primul ulei de dus pe care l-am incercat. Am ramas placut surprinsa. Imi simt pielea atat de hidratata incat nici nu mai folosesc crema de corp dupa, doar crema anticelulitica pe zonele cu probleme. Ma bate gandul sa scriu ceva mai detaliat despre el in curad asa ca nu va spun mai multe.

La momentul acestei "sedinte poze", am vrut sa va arat gelurile de dus pe care le folosesc si pe cele nedesfacute. Aceste 4 sticlute erau noi. Intre timp nu am rezistat tentatiei si am mai desfacut 2 dintre ele: gelul Fa cu iaurt si migdale si gelul exfoliant de la Dove. Gelul Fa miroase placut, dar nu fel de frumos ca si sapunul din aceeasi gama. Gelul de la Dove are foarte putine particule exfoliante prin el si nu face la fel de multa spuma ca un gel Dove obisnuit. 
In sticla roz este de fapt un spumant de baie cu trandafir, dar miroase atat de frumos incat am in plan sa-l folosesc si pe post de gel de dus, iar cel de la Sephora e cu aroma de portocale. Sa vedem cat rezist pana le desfac :)) Gelul Sephora e sigilat, nici macar nu stiu cum miroase, sper sa aduca a portocale.  

In acest moment am 11 geluri desfacute si 2 noi, iar deseara merg la cumparaturi! Nu am in plan ceva bine definit, acum sa vedem, vreau sa vad ce reduceri au la Sephora.

Voi cate geluri de dus aveti desfacute? 

4 comentarii:

  1. Wow...ce de geluri de dus ai! Toate mă tentează, mai puțin cele de la Dove, de ele m-am cam plictisit şi eu :))
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  2. In fiecare seara inainte sa fac dus zic ca o sa il folosesc pe cel de la Dove, iar cand ajung in baie mereu intind mana dupa altceva :)) Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  3. Să zic că eu am mai multe, în total? :)) De desfăcut le desfac pe toate, dar nu le țin pe toate în baie, ci doar maxim 4-5, le mai schimb prin rotație, că oricum mi se pune pata pe câte unul și-l folosesc pe acela obsesiv.
    Mie-mi place la nebunie cel de la B.U. și sufăr că o să se termine foarte curând. De uleiul de duș L'Occitane nu mai zic... îl ador, eu i-am dedicat și pe blog o „declarație de dragoste”, că e puțin spus review, iar azi mi-am luat și crema de mâini din aceeași gamă, care miroase la fel de mișto! :D
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, am vazut colectia ta, ai o gramada. Eu am boala sa le tin pe toate in baie, cam de 9-10 am loc pe un raft :))
    Tin minte articolul despre uleiul de dus. Mai am putin si il pastrez pentru ocazii speciale :))

    RăspundețiȘtergere