Produse terminate, 17

Mi-am dat seama azi ca a trecut o jumatate de an. Nu pot sa cred ce repede trece timpul. Nu mi-am propus eu prea multe rezolutii de Anul Nou, dar imi dau seama ca nu am facut mai nimic :))) In afara de consumat produse cosmetice, nu prea am ce trece pe lista :)))
Si uite asa va prezint eu produsele terminate, consumate sau expirate in luna iunie.
1) Rezerva sapun lichid cu miere Nivea: imi place sapunul lichid tip gel, nu usuca mainile si imi place aroma de miere.
2) Sapun lichid Fa Yoghurt cu migdale: cred ca e sapunul meu preferat in acest moment. Miroase super, e cremos, hidratant, imi vine sa il mananc. Cand imi e pofta de dulce ma spal pe maini, respir adanc si imi trece. Am slabit 2 kile, da, pot sa ma laud?!
3) Sapun lichid fara clatire, Hand Cleaner: am aruncat si luna trecuta o sticluta plina, luna asta am mai gasit una intr-o geanta pe care nu am mai folosit-o de ceva vreme. Nu imi place deloc mirosul, nu il pot folosi.
4) Servetele umede Toujour: de mai bine de 1 an le folosesc exclusiv. Imi plac maxim. Luna asta am vrut sa cumpar altceva, dar daca ma urmariti ati vazut isprava mea. In loc sa cumpar servetele umede, am luat hartie igienica :)) Daca nu stiti povestea, o puteti citi aici. Pana la urma, tot pe acestea le-am recumparat din Lidl.
5) Gel de dus de la Nectare of Nature cu extract pur de ulei de argan, despre care am scris cateva vorbe aici. Daca nu as avea atatea geluri de dus incepute, probabil l-as recumpara. Dar cum in curand o sa va arat colectia mea actuala de geluri de dus, cel putin 1 an de acum nu o sa mai cumpar geluri de dus. Sau nu ar mai trebui sa cumpar, ramane de vazut :)))
6) Crema de corp Dove cu migdale si floare de hibiscus, am in draft un review, in curand o sa imi fac timp sa il termin.
7) Gel  anticelulitic pentru drenaj Cellufight de la Elmiplant, review aici. Mereu sunt curioasa sa incerc produse noi, in speranta ca voi gasi ceva si mai bun decat acesta. Pana acum am gasit doar o varianta mai buna, dar de vreo 5 ori mai scumpa, asa ca tot la Cellufight o sa revin mai mult ca sigur. Momentan incerc si alte branduri mai ieftinele, dar ramane de vazut ce rezultate o sa am.
8) Lapte de corp Apivita, review aici. Daca o sa gasesc vreo reducere sau promotie o sa mai cumpar acest produs, altfel la pret intreg nu ma incanta. 
9) Setul I love, gel de dus si crema de corp, cu aroma de zmeura si mure: desi se presupune ca au aceeasi aroma, imi place doar crema de corp, gelul de dus miroase altfel. Crema de corp se intinde usor, intra repede in piele, dar ambalajul ma dispera. E un plastic tare si m-am chinuit mult sa scot produsul. La un moment dat am jurat ca nu mai cumpar marca asta. Intre timp mi-am dat seama ca au si crema de corp la cutie rotunda si am revenit la sentimente mai bune. Imi place prea mult aroma, doar pentru asta o cumpar. Despre gelul de dus nu am prea multe de spus, face spuma, curta bine, nu hidrateaza cine stie ce pielea, dar nici nu o usuca. Ambalajul e tot din plastic, dar ceva mai moale decat al cremei. Cam ciudata faza, mai ales ca e set, sticlele sunt identice. Sau poate sunt la fel si mi se pare mie, dar se vede clar in poza ca ambalajul cremei e gatuit la maxim, iar cu gelul nu am avut probleme. 
10) Crema hidratanta pentru picioare Velvet Smooth Scholl: trebuie putina atentie la dozarea cantitatii, altfel risc sa imi simt picioarele prea unsuroase. Daca folosesc cantitatea potrivita de crema nu am senzatia de piele uleioasa. Daca folosesc prea multa, atunci trebuie neaparat sa iau sosete in picioare. Calmeaza picioarele obosite si dimineata imi simt pielea catifelata. E putin cam scumpa pentru o crema de picioare, in jur de 35 de lei. Am incercat si alte crema mai ieftine, dar bune. Daca ai bani, merita incercata.
11) Sampon pentru bebelusi Dalin, review aici.
12) Sampon uscat Batiste, cu aroma de cirese: nu miroase a cirese, dar are o aroma placuta. Abia cand am ajuns la ultimele 2-3 pufuri am simtiti si eu mireasma de cirese. Cand am folosit varianta originala si cea XXL Volume nu am observat pe parul meu acel praf alb de care vorbeste toata lumea, in schimb la aceasta varianta l-am vazut. Insa nu m-a deranjat, l-am lasat 2-3 minute sa absoarba grasimea, apoi am dat cu mainile prin par si l-am scuturat. Probabil pentru parul inchis la culoarea e mai enervanta problema asta. Nu ofera atat de mult volum parului ca varianta XXL Volume. Mai am cateva variante de Batiste de incercat, dar pana acum tot Batiste XXL Volume este preferatul meu.
13) Crema de zi cu Q10 si ceai verde de la Cosmetic Plant, review aici. Pana la urma am terminat aceasta crema pentru ca am folosit-o pe post de crema pentru picioare. 
14) Crema de Fata Bioderma Hydrabio Legere, review aici. Am scris in review ca am intentia sa refolosesc sticluta. Din pacata la un moment dat s-a stricat pompita si am fost nevoita sa tai sticla pentru a folosi si restul cremei.
15) Crema Strivectin SD, pentru vergeturi si riduri. Nu mi-am dat inca seama de efectul ei, tocmai am mai desfacut un tub. Posibil sa scriu mai multe despre ea pe viitor.
16) Mostra Vichy Neovadiol: nu-mi prea place, se intinde greu pe piele. Nu stiu de ce am folosit-o, e destinata tenului matur.
17) Deo stick Dove invisible dry: pe anumite haine negre lasa urme albe, dar selectiv, habar nu am de ce pe unele lasa, pe altele nu. Il folosesc mai mult din obisnuinta, pentru ca nu am nevoie de deodorant zilnic in conditiile in care folosesc o data pe saptamana deodorante speciale care blocheaza transpiratia, adica Odaban sau Perspirex. Poate vi se pare ciudat sa nu transpiri deloc, dar cum eu  sufar de hiperhidroza, adica transpiratie in exces, nu mai suport deloc senzatia aceasta de piele umeda si prefer sa folosesc ceva puternic. 
18) Pasta de dinti AslaMed: prima data cand am folosit-o am avut senzatia ca ma spal cu namol pe dinti, iar mai tarziu cand am citit ingredientele am vazut ca are argila in compozitie. Se spune ca daca e utilizată regulat, pasta de dinţi Aslamed diminuează sângerările gingivale şi reduce inflamaţiile gingivo-parodontale. Am in plan sa cumpar pe viitor varianta full size.
19) Pasta de dinti Blend-a-Med: cea mai oribila pasta incercata vreodata de minte, are gust de gaz. Nu mi-a placut niciodata Blend-a-Med, eu sunt fan Colgate, desi folosesc de regula Parodontax, dar pasta mai nasoala ca asta nu am intalnit in viata mea. 
20) Apa micelara pentru piele sensibila de la Garnier, review aici.  
21) Luciu de buze Plump Out de la Avon: aproape plin, dar nu l-am mai folosit de prin februarie si cand am vrut zilele trecute sa ma dau cu el am observat ca i s-a schimbat mirosul. Asa se intampla cand ai prea multe produse, nu ai cum sa le folosesti pe toate. Sper sa ma gospodaresc mai bine pe viitor, sa nu mai arunc produse neconsumate. 
22) Clasica lentila de contact de la Bausch&Lomb, pe care o schimb lunar. 

Eu am fost harnicuta si am terminat destule produse in luna iunie, voi cum v-ati descurcat? 

4 comentarii:

  1. Chiar ai fost foarte harnică în iunie! Am și eu ceva consumate, dar nu chiar la fel de multe ca în lunile trecute. Mâine public și eu articolul.
    Cu ambalajul loțiunilor de corp mini de la I love am și eu aceeași problemă, dar dacă le scutur foarte bine ambalajul cu capul în jos nu mă mai chinui la fel de mult. Eu zic că și gelul de duș are același ambalaj, doar că fiind mai lichid produsul curge mai ușor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar ai terminat ceva produse, nu gluma. :)))
    Eu foloseam mai demult un gel de dus Fa Yoghurt, era divin.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand am tinut sticlutele goale in mana, mi s-a parut mai moale plasticul in care a fost gelul. Poate s-a inmuiat de la aburii din baie :))) Numai la cutiuta rotunda o sa mai cumpar crema de la I love am, altfel nu vreau sa ma mai chinui.

    RăspundețiȘtergere
  4. Gel de dus nu am incercat din gama asta, dar la cat de frumos miroase sapunul, garantat o sa iau si gel de dus.
    Luna asta nu stiu daca mai termin ceva :))

    RăspundețiȘtergere