Trateaza tusea cu Coughend Sirop de la Ayurmed

Tusea este un raspuns automat la iritarea cailor respiratorii superioare. Acestea pot fi iritate de o serie de lucruri, de exemplu: prea multe secretii, infectii, gaze iritante si alergeni sau prea mult praf sau fum.

De obicei aparitia tusei inseamna o posibila infectie a tractului respirator superior inainte sau dupa o raceala. Majoritatea sunt cauzate de infectii virale. 

Medicamentele pentru tuse sunt impartite in 3 categorii: fie vizeaza suprimarea tusei uscata, fie va ajuta sa expectorati surplusul de mucus in cazul tusei productive, fie au o combinatie de ingrediente care ajuta ambele tipuri de tuse. 

Tusea productiva apare cand plamanii produc mai mult mucos datorita unei infectii si se chinuie sa fie eliminat ( prin tuse).  Tusea seaca este acea tuse chinuitoare, obositoare, prin care nu se elimina deloc mucos. 

Este acel moment al anului cand tusea, racelile si gripa va pot face viata mizerabila. Si, ca majoritatea oamenilor, probabil veti ajunge la medicamente si suplimente alimentare fara prescriptie medicala pentru a va usura simptomele. Un astfel de supliment alimentar eliberat fara prescriptie medicala pentru tratarea tusei este siropul Coughend de la Ayurmed.ro. 


COUGHEND Sirop este un produs natural din plante medicinale indiene, care sustin sanatatea cailor respiratorii si contribuie la decongestionarea acestora prin mentinerea fluiditatii mucusului si favorizarea eliminarii acestuia in cazul tusei productive si calmeaza actul reflex de tuse in caz de tuse seaca. Prin calmarea tusei este redusa uscaciunea si iritarea de la nivelul arborelui respirator. Proprietatile substantelor bioactive din extractele din plante din COUGHEND Sirop contribuie la mentinerea capacitatii naturale a organismului de autoaparare si adaptare la conditiile de mediu. COUGHEND Sirop poate fi administrat pe intreaga durata a anotimpului rece, fitonutrientii din plante contribuie la cresterea capacitatii naturale de autoaparare a organismului si de adaptare la conditiile de mediu.


Mod de administrare:
Copii 1-3 ani: cate jumatate de lingurita de 2 ori pe zi.
Copii peste 3 ani: cate 1 lingurita de 2 ori pe zi.
Adulti: cate 1-2 lingurite de 2-3 ori pe zi.
O lingurita are 5 ml. Agitati recipientul inainte de folosire.
Se administreaza cu jumatate de ora inainte de masa sau la o ora dupa masa. Nu depasiti doza zilnica recomandata! 


Aceasta formula cu zahar nu este recomanda persoanelor care sufera de diabet. Pentru ele a fost creat siropul Coughend fara zahar


 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu