O vacanta in Bulgaria sau in apropiere te poate incarca de energie

Se apropie perioada concediilor si ne aflam in momentul oportun pentru a alege destinatia catre care vrem  sa   ne   indreptam.   Daca   ai   mers  mereu   pe   litoralul   romanesc   si   vrei   sa   schimbi   oarecum atmosfera, sa mergi undeva in afara tarii fara a cheltui foarte multi bani, trebuie sa stii ca ai o lista cat se poate de larga de optiuni in care se mergi anul acesta. Poti opta intre destinatii exotice si mai scumpe ori intre destinatii mai accesibile dar care iti ofera satisfactiile pe care ti le doresti. 

Pentru un buget limitat sau pentru o destinatie in care nu vrei sa iti cheltuiesti toate economiile ar trebui sa alegi sa mergi intr-o tara din Europa, cat mai apropiata de Romania. Exista cel putin patru tari in care poti ajunge cu masina in doar cateva ore si in care nu vei cheltui foarte multi bani, nici pe drum, nici cu cazarea. Poti alege spre exemplu un sejur in Bulgaria sau in alte tari invecinate precum Grecia, Turcia sau Croatia. In randurile de mai jos vom vorbi pe scurt despre motivele pentru care ar trebui sa mergi in vacanta la vecinii de la sud de Dunare sau in celelalte tari amintite.

Vacanta in Bulgaria ofera experiente placute la preturi reduse 
Vacanta in Bulgaria ofera experinte placute la preturi reduse
 
Sunt foarte multe argumente pentru care poti alege un sejur in Bulgaria. In primul rand trebuie sa iei in calcul faptul ca este o destinatie aflata la doar cativa kilometri de tine si poti ajunge cu masina personala in doar cateva ore. In timpul verii exista si trenuri directe care fac legatura intre Bucuresti si Sofia. Daca locuiesti in sud-estul Romaniei poti ajunge pe litoralul bulgaresc in aproximativ o ora.
 
Pe langa faptul ca drumul nu este deloc costisitor, o vacanta in Bulgaria te costa la fel ca una in Romania. In unele cazuri am putea spune ca e chiar mai ieftina. Daca de regula ai o problema cu mancarea din destinatiile exotice, de genul celor din sud-estul Asiei, trebuie sa stii ca mancarea bulgareasca nu  e cu mult diferita de cea romaneasca.  Mai mult, exista restaurante sau hoteluri bulgaresti care au in meniu si mancare traditionala romaneasca.

Ca sa te convingi de cele spuse vezi disponibilitatea ofertelor din agentia de turism Karpaten si cu siguranta vei gasi oferte in Bulgaria la preturi cat se poate de bune. Vei gasi chiar si oferte de 25 de euro pentru cazarea pe noapte la un hotel de trei stele.
Vacanta in Bulgaria ofera experinte placute la preturi reduse

Vacanta in Bulgaria ofera experinte placute la preturi reduse
Apeleaza la o agentie de turism daca vrei o vacanta ieftina in apropiere de Romania
 Daca din diferite motive nu vrei o vacanta in Bulgaria dar vrei in continuare una ieftina in afara tarii, ar trebui sa apelezi la o agentie de turism care iti poate propune mai multe oferte de vacanta. In apropierea Romaniei poti vizita destinatii din Turcia, Grecia sau Croatia. Chiar daca Cipru este o destinatie putin mai indepartata, este totusi o tara membra a Uniunii Europene si este poate chiar mai ieftina decat Croatia.

Agentiile de voiaj pot negocia in numele tau preturi mai mici decat o poate face o persoana dinafara acestui domeniu, care este nevoita sa accepte un pret de lista. In cazul in care esti foarte ocupat si nu ai timp sa te documentezi, agentiile de turism pot planifica totul pentru tine, de la deplasare pana la intinerariu. Ofertele de turism pot fi diferite, pentru aceeasi destinatie, de la o agentie de voiaj la alta, tocmai din cauza faptului ca unele au o capacitate de negociere mai mare decat altele.

Inainte de a alege oferta de turism care ti se potriveste, atat ca buget cat si ca asteptari, trebuie sa alegi mai intai agentia care iti poate garanta ca oferta de vacanta este reala si nu vei avea surprize. Agentia respectiva trebuie sa aiba in primul rand licenta. Daca ai gasit deja agentia de turism care crezi ca se ridica la asteptarile tale, poti verifica pe site-ul Ministerului de Turism daca aceasta are licenta.

In concluzie, daca vrei o vacanta ieftina in afara tarii, dar nu foarte departe de Romania, poti alege fara probleme un sejur in Bulgaria. Daca aceasta propunere nu este ceea ce iti doresti, poti cauta la KARPATEN mai multe oferte de vacanta in tari precum Grecia, Turcia, Croatia, Cipru dar si altele,la preturi foarte mici


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu