Produse terminate, 5

Aseara am facut ordine prin cutiile cu accesorii: am gasit agrafioare de care nici nu mai stiam, mi-am adus aminte de momente fericite sau mai putin fericite si m-am hotarat sa scap de accesoriile defecte pe care le pastram in ideea ca o sa merg cu ele la reparat.
Va arat cateva din accesoriile pe care le arunc pentru ca la vremea lor au insemnat ceva pentru mine si merita o "inmormantare" decenta :)
1) Aceasta bratarica super frumoasa am primit-o cadou de la mama mea, nu mai tin minte cu ce ocazie, dar a fost una din preferatele mele si inca mai este. Imi pare rau ca o arunc, dar nu merita reparata pentru ca a inceput sa se innegreasca materialul si imi lasa urme verzui pe piele. Nu este din aur sau alt material pretios. A fost cumparata de la Oriflame daca nu ma insel. 
2) Ador aceste medalioane cu pietricele. Le-am primit pe post de martisor acum 2 ani, dar din pacate au inceput sa oxideze.
3) Cercelusi trandafir: nu i-am purtat niciodata, nici nu mai stiu de unde ii am, dar arata suspect plasticul si nu am vrut sa risc sa ii port.
4) Acest set de bratele din plastic moale l-am primit de la prietena mea din America pe vremea cand aveam 14 ani. Acum am 27! Le-am purtat pana anul trecut, dar deja s-a inmuiat prea tare plasticul, si-au pierdut forma, nu mai au aceeasi culoare intensa ca la inceput. Aceste bratari se numesc "sex bracelets" la ei si povestea e simpla: baiatul ofera prietenei un set si cand se rupe prima bratara e semn ca relatia lor trebuia sa treaca la un alt nivel :)))) In 13 ani eu nu am avut niciun accident, asa ca daca le primeam eu de la un baiat avea de asteptat mult si bine! Am auzit multe povesti haioase de la prietena mea, inclusiv cum ea a rupt o bratara primita de la un amic. Va dati voi seama de ce a recurs la acest gest :)
5) Cercelusi aurii - i-am primit cadou la achizitia unei rochii galbene. Tin minte ca am avut de ales din mai multe perechi si acestia aratau cel mai bine. 
6) Imi place super mult modelul de pe acest portofel, dar ma enerveaza faptul ca s-a sters portiunea argintie de pe el.
7) Acest portofel m-a tinut exact 2 saptamani: s-a stricat inchizatoarea, am pierdut tamburusul acela cu care se inchide. Acum am unul rosu din piele, acestea doua au fost ieftinituri de pe piata. 
8) Am gasit 2 mostre pierdute prin cutiile cu agrafe, dar nu stiu de cand le am si nici nu imi place mirosul, asa ca direct la gunoi cu ele.
9) Multe agrafe julite sau cu pietricele pierdute.




4 comentarii:

  1. sunt superbi cerceii, sper sa am noroc sa-i castig eu.
    P.S. multumesc ca ati organizat acest concurs

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place asa de mult bratara din prima poza!! yay

    RăspundețiȘtergere
  3. frumosi cercelusi , multumim muuult pentru concurs :* <3

    RăspundețiȘtergere