Top 10 Best Dressed Oscar 2015

In fiecare an astept cu nerabdare seara decernarii premiilor Oscar, dar nu pentru ca ma intereseaza industria filmului, ci pentru ca imi place sa admir rochiile prezente la eveniment. Nu ma pasioneaza nici macar cine le poarta, ma axez special pe rochii si pe corp :))

Nu iau in calcul tendintele actuale, culoarea anului, tiparele sau mai stiu eu ce, iau in calcul doar ce imi place mie. Prin urmare, fara prea multe introduceri, acestea sunt rochiile de pe covorul rosu din acest an de la Oscar, preferate de mine:

1) Luciana Duvall, sotia actorului Robert Duvall poarta o rochie semnata de Jad Ghandor. Imi place culoarea, imi place modelul rochiei, are si cristale, nu e prea incarcata, e o rochie de printesa. E aproape perfecta! Mi-ar fi placut sa nu fie atat de decoltata, macar 1 cm in plus in zona bustului, pe ambele parti SAU ca persoana care o poarta sa aibe sanii mai mari, sa se vada "contrastul". Una din doua :))
2) Emma Stone poarta o rochie semnata Elie Saab. La prima vedere nu mi-a placut deloc culoarea, as fi preferat un verde crud, dar cu cat ma uit mai mult la poze cu atat mai mult ma obisnuiesc cu ea si incepe sa imi placa. Ar fi fost pe primul loc daca mi-ar fi placut din prima culoarea. 
3) Reese Witherspoon poarta o rochie din colectia Tom Ford. Nu este o rochie spectaculoasa, nici ca model, nici in alegerea culorilor, dar totusi ii sta bine. Mi se pare o alegere "safe". Nu a riscat nimic. Stie ca ii sta bine cu haine mulate, ca doar are corpul bine lucrat si ii sta bine in alb. Dar cu toate acestea imi place. Cred ca este singura rochie din acest top in care am fost influentata de "look", la celelalte am ales pur si simplu rochia. Aici am ales pachetul, pe total, adica cine, ce si cum o poarta.
4) Anna Kendrick intr-o tinuta Thakoon. Nu am idee cine e tipa, dar la un simplu search pe goole am vazut ca a aparut in mini seria Twilight. Si da, nu am vazut nici macar 10 secunde din acest film. Am auzit de Bella si Eduard, dar nu am fost deloc curioasa sa vad despre ce este vorba. Revening la rochie: e o rochie cumintica, de printesa, linii curate, culoare placuta.
5) Oprah intr-o rochie Vera Wang. Va puteti imagina cum ar arata rochia asta cu cateva marimi mai mica? Eu pot si cred ca de as fi vazut-o pe cineva mai slab, ar fi fost in fruntea clasamentului. Imi place ca are maneci 3 sferturi, accentueaza talia si privita din spate evidentieaza "funduletul" :)) Va vine sa credeti ca Oprah are 61 de ani? Mie nu. O avea ea muulte operatii estetice la activ, dar nu pare falsa sau prea lucrata, fata de actrite mult mai tinere la care se vede ca au fost sub bisturiu.
6) Nicole Kidman intr-o rochie Louis Vuitton. Imi place rochia asta minimalista, dar parca poarta prea multe culori pe ea. Curea rosie, cluch&pantofi argintii si inca nu mi-am dat seama daca rochia e galbena, verde sau o combinatie intre ele. Imi place accentul rosu in talie, dar as fi preferat niste pantofi/sandale aurii, in loc de silver. Si putin pe langa subiect : nu ar fi stricat nici un rosu mai aprins in par (sau blond), mi se pare o culoare prea stearsa si fara viata castaniul acesta.
7) JLo intr-o rochie Elie Saab. La prima vedere mi s-a parut o rochie muult prea eleganta pentru Jennifer. Nu e stilul ei. Rochia e superba, dar persoana din rochie lasa de dorit uneori la capitolul eleganta. Si la aceasta rochie ma streseaza putin decolteul prea adanc, poate pentru ca in mintea mea asociez acest tip de rochie ca fiind una potrivita pentru o printesa ( gen desene animate, film romantic) si nu mi se pare adecvat.  Lasand la o parte aceste aspecte negative, rochia are farmecul ei si isi merita locul in top 10.
8) Chloe Grace Moretz intr-o rochie Miu Miu. O rochie cu buzunare e mereu in topul preferintelor mele. Aceasta rochie apare intr-un top al celor mai nepotrivite rochii de pe covorul rosu de la Oscar din acest an datorita imprimeului ce aduce aminte a material de draperie! Mie nu imi lasa aceasta impresie si chiar imi place!
9) Behati Prinsloo intr-o rochie Armani Couture. Nu imi dau seama daca aceasta tinuta e o rochie sau fusta si corset. Nici nu mai conteaza la final, ideea e ca imi place ansamblul. Eu as fi renuntat la colierul din perle, nu mi se pare ca se potriveste.
10) Rosamund Pike intr-o rochie din colectia Givenchy Houte Couture. E o nuanta placuta de rosu, are imprimeu cu trandafiri si are o croiala draguta in partea de sus. Mi-ar fi placut mai mult  fara bata/cureaua din talie ( nu imi dau seama ce este) si daca partea de jos a rochiei ar fi fost intreaga, fara crapatura adica.

Topul vostru care este? Nu neaparat din optiunile mele, intrati pe nea' google si o sa vedeti si restul rochiilor. Astept comentariile voastre, chiar sunt curioasa sa vad ce va place voua si voua.




6 comentarii:

  1. Urmează să fac și eu un top, dar doar 5 că nu m-au impresionat prea multe. :(
    Mie J.Lo mi-a plăcut cel mai mult, în special pentru decolteul îndrăzneț, mai ales că ea și are ce să arate din el. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Da,are, se vede frumos, dar nu m-a atras. poate pentru ca se potrivea prea bine culoarea rochiei cu bronzul ei. Trebuia sa fie un contrast mai puternic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Gusturile nu se discută! :D Mie chiar mi-a plăcut din cap până în picioare, inclusiv culoare. Dar nu contest că poate ar fi arătat și mai bine pe o altă culoare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie Dakota Johnson mi-a placut mult!

    RăspundețiȘtergere
  5. Da,asa este :) In mintea mea o vad pe o persoana cu pielea mai alba

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, o stiu, e frumoasa. M-am gandit mult daca o bag in top, dar parca tot mai mult mi-a placut Rosamund, asa ca Dakota a ramas pe locul 11 pentru mine.

    RăspundețiȘtergere