Pila Electronica Velvet Smooth Diamond Crystals Scholl, Review

Am avut sansa sa ma numar printre cei 500 de participanti la campania de testare de la BuzzStore a pilei electronice Velvet Smooth diamonds Crystals Scholl.
Am fost tare nerabdatoare sa desfac coletul, am si filmat momentul, dar nu mi-a placut rezultatul ( am filmat prea de aproape si aratam prea grasa) , asa ca nu am publicat clipul! Va arat insa niste cadre din film:
Pregatita sa deschid pachetul!

Prima data am vazut cele 5 brosuri, urmate de ghidul de buzz si la final produsul mult dorit: pila electrica. Stiam ca o sa primesc si un produs de ingrijire a picioarelor din gama Scholl, dar nu stiam ce anume. Am nimerit crema hidratanta de seara Scholl Velvet Smooth.
Pila electrica Scholl se foloseste pe pielea curata si uscata! Pentru a porni pila se roteste inelul argintiu spre stanga si se inchide rotind in sens invers. Nu exista risc de ranire pentru ca daca apasati cu pila prea tare pe piele, aceasta se opreste automat. 
Se recomanda utilizarea capului rotativ ( pe romaneste piatra neagra) pentru 12 sedinte sau pana se uzeaza, iar apoi se poate inlocui. Se gasesc de cumparat rezerve in farmacii si supermarketuri: un set din 2 bucati la aproximativ 50 de lei. 
Rezultatele sunt vizibile de la prima utilizare. Am obtinut in cateva minute calcaie frumoase si netede, fara crapaturi,  dar am avut ceva de insistat pe o portiune din talpa, de sub degete, unde aveam pielea ingrosata si dureroasa pe alocuri. Am avut nevoie de 3 zile consecutive in care am folosit pila si am aplicat crema Velvet Smooth Intensive pentru a scapa definitiv - sper eu - de probleme. 
Am folosit pila si pe picioarele mamei:
De fapt eu pe un picior, ea pe celalalt, ca sa se convinga cat de usoara este utilizarea acestei pile fata de o pila clasica sau piatra ponce, unde trebuie sa insisti cu putere. A spus ca este economie de forta fizica si timp! 

La aceasta campanie au fost selectate sa participe doar femei, dar uite ca se poate folosi si pe talpa de barbat!
Nu mi-am dat seama ca am schimbat unghiul fotografiilor, dar cred ca se poate observa cu usurinta ca este vorba despre acelasi picior. Parerea tatalui meu: zboara praf din ea, bazaie, gadila, dar face treaba buna! I-am spus ca praful este de fapt pielea moarta inlaturata si a inceput sa rada :)))

La final de program , dupa vreo 30 de minute de munca in total, avem 3 oameni multumiti 3 perechi de picioare "fericite". Nu trebuie sa va mai spun ca am spalat pila, am folosit dezinfectant si am uscat instrumentul de munca dupa fiecare dintre noi, nu? Mai mult timp a trecut pana am uscat piatra, decat cand l-am folosit :) Asta inseamna ca e foarte bun, nu? 
Acum suntem ( toti 3) pregatiti de vara si de purtat sandale! 

Voi ce folositi pentru calcaie crapate si piele ingrosata? Ce remedii si/sau trucuri aveti? 

6 comentarii:

  1. Ce grasa, tu? Nu esti! mi-ar fi placut sa vad filmuletul :D E interesanta pila asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mihalache Mirela Sorina25 aprilie 2015 la 16:32

    sanopil si piatra ponce :)

    RăspundețiȘtergere
  3. De unde cumperi Sanopil? eu nu am mai gasit de ani buni.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie asa mi se pare ca ma arata filmarea, nu ma incumet sa public asa ceva :))) Imi place pila, cam scumpa, dar face treaba.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mihalache Mirela Sorina25 aprilie 2015 la 18:00

    mai nou il produce Gerovitalul... insa il gasesc extrem de greu...

    RăspundețiȘtergere
  6. Zi de zi, Pila electronica Scholl Velvet Smooth Express Pedi cu Cristale de Diamant indeparteaza celulele moarte, iar pielea ramane tot mai catifelata. Pila electronica scholl velvet smooth espress versiuinea cu praf de diamant este incredibila, merita, in cateva zile vei simti diferenta! http://timez.ro/pila-electronica-scholl-velvet-smooth-express-pedi-cu-cristale-de-diamant/

    RăspundețiȘtergere