Beauty News, Colecţie Colourfest semnată de Rita Ora

Inspirată de tendințele podiumurilor, de culorile fierbinţi pentru vara viitoare și înclinaţia ei uimitoare pentru street style, Rita a creat 6 pasteluri care ies în evidenţă și 6 culori aprinse şi îndrăznețe pentru o manichiură care nu va trece neobservată. Imită curcubeul: galben solar Daisy Days (#450), frumosul oranj Peachella (#408), dulceaţa fructelor roşii Glaston-Berry (#300), roz diafan Sweet Retreat (#270), azuriu Bestival Blue (#860) și verde spuma-mării Roll in the Grass (#878). Bucurați-vă de experiența Colourfest purtând o culoare diferită pe fiecare unghie!

Nuanţele hippy-chic se deosebesc prin sticluţele fabuloase flower-power, decorate cu margarete albe, inspirate de festivalurile verii. Mai mult, Rita şi-a pus numele cu mândrie pe colecţie: semnatura ei veselă apare pe fiecare capac.


Vara aceasta pregăteşte-te pentru festivalul culorilor intense! Unghiile tale vor exploda de culoare, cu noua Colecţie Rimmel Colourfest. Lasă-le să strălucească alături de tine şi obţine look-ul londonez!
Le gasiti in magazine din aceasta luna ( mai) si pretul recomandat este de 9 lei sticluta. 

Nu pot sa zic ca Rita este o artista care ma atrage, dar in schimb apreciez nuantele de oja alese de ea pentru colectia Colourfest si abia astept sa le incerc! 

2 comentarii:

  1. Sunt foarte frumoase toate nuanțele! Trebuie să le încerc, îmi plac foarte mult ojele lor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu imi dau seama ce imi place mai mult: ambalajul sau nuantele :)) Eu am o singura oja de la Rimmel si imi place foarte mult.

    RăspundețiȘtergere