Beauty Swap by BeautyBarometer #2

Au trecut aproape 24 de ore de cand am participat la a doua editie a evenimentului #beautyswapbybeautybarometer si eu inca nu mi-am revenit!
 In capul meu e agitatie mare, vad in fata ochilor o mare de fete si un talmes balmes de produse cosmetice. "Vreau produsul asta, tu ce vrei de la mine?" "Ce iti dau pe rujul asta?" "Vrei pensula de blending?" "Ce nuanta e fondul de ten?" si tot asa, intrebari peste intrebari. Dar preferata mea cred ca ramane: "Hai, fetelor, luati ceva si de la mine! Gratis!" :) Cine recunoaste, stie! Bine, va spun si voua: e replica Stelei de la Modnita FashionDoctor

Ca si la prima editie, acest eveniment organizat de Ani de la BeautyBarometer - asistata cu drag si spor de Dana de la DanaMakeUp - a avut loc la Inspayer Batistei. Nu stiu cum am avut loc 60-70 de persoane, cu tot cu bloggerite, reprezentanti ai sponsorilor si invitati speciali, dar ne-am descurcat! 
 foto: Iulian Sima
La un moment dat mi-am pierdut concentratia si nu am mai avut stare sa ascult speakerii, dar mi-am dat silinta si am stat cuminte in banca mea. Nu a fost vina mea, forfota din jur :)) Imi pare rau ca nu am mai dat atentie 100% invitatilor speciali, dar macar am retinut cate ceva de la fiecare in parte. In esenta, pe scurt si la obiect: stay true to yourself si pace, e loc pentru toata lumea aici!
Multumesc Ani pentru invitatie, Dana pentru mana norocoasa ( biletelul roz a avut noroc si am castigat la tombola) si sponsorilor!
Aici se ascunde si un premiu pentru voi, dar va spun mai multe cand ma intorc din vacanta. In 2 ore ma indrept spre aeroport, bagajul meu nu e gata si eu pozez produsele cosmetice pe care le iau cu mine :)) Din pacate, o sa vi le arat dupa ce ma intorc, chiar nu mai am timp sa scriu acum! 
Sa ne auzim cu bine!

3 comentarii:

  1. Vacanta placuta draga mea, sa te odihnesti si sa te simti bine. Te asteptam sa revii cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vacanță plăcută în continuare! Am văzut deja poze cu tine din vacanță pe facebook, pare că te simți bine! :D
    Mă bucur că te-am revăzut! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc :* A fost foarte frumos. Abia astept sa ma reintorc acolo pt ca nu am avut timp sa vedem tot ce ne-am propus.

    RăspundețiȘtergere