Flormar Deluxe Shine Gloss Stylo D32 Naked Lips

Nu folosesc de obicei rujuri in tonuri de nude pentru ca nu mi se potrivesc, dar acum ceva vreme am gasit la Flormar un ruj nude cu tenta rozalie care mi-a placut si chiar imi place pe buzele mele. La o zi dupa ce l-am cumparat, am primit fix acelasi ruj la prima editie de #beautyswapbybeautybarometer.
Asa arata Naked Lips sau pe numele lui exact Deluxe Shine Gloss Stylo D32. Uneori am impresia ca e mai mult roz decat nude, dar depinde mult si de lumina. 
Este un ruj foarte cremos, lasa un aspect umed al buzelor si straluceste in lumina soarelui, fara sa aibe sclipici prin el. Rezista cam 4 ore pe buze, lasa amprente pe pahar si daca mananci, trebuie reaplicat.
Eu l-am cumparat cu 29 de lei de la un stand Flormar din mall, acum pe site-ul oficial Flormar costa 32 de lei.  
Singurul defect al acestui ruj este consistenta prea untoasa, cremoasa pentru ca se topeste in ambalaj indiferent de temperatura, chiar si iarna. 
In rest, sunt multumita de el. Ati incercat vre-un ruj din aceasta gama? Au niste culori super!





4 comentarii:

  1. plioti nicoletta manuela27 mai 2015 la 15:54

    mi-ar placea nuanta 33!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am două rujuri din gama asta și ale mele nu sunt așa de cremoase, ba chiar mi se par cam dure. :( Nu știu de ce, dar le vreau și eu cremoaseee! :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate depinde de nuanta. Eu mereu stau sa sterg ambalajul rujului de jur imprejur si nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie acum cand vine caldura. Am dat la concurs celalalt ruj si fata care l-a primit mi-a spus ca s-a topit putin pe drum, dar l-a lasat peste noapte in frigider si si-a revenit. Am mai citit si alte pareri despre acest ruj pe bloguri straine si tot la fel s-au plans.

    RăspundețiȘtergere
  4. da, e frumoasa. si eu am pus ochii pe ea.

    RăspundețiȘtergere