Max Factor X Masterpiece Glamour Extensions 3 in 1 Volumising Mascara

De cand am descoperit Max Factor X Masterpiece Glamour Exxtensions 3 in 1 Volumising Mascara am inteles ca pot iesi din casa si fara sa folosesc creion negru pe waterline. Pana acum aveam impresia ca ochii mei sunt prea mari si ca arata urat daca nu ii conturez. Sau mai bine spus nu imi placea mie cum arata  fara creion negru pe waterline. 
De obicei aplic fard, eyeliner si rimel. Nu stiu de ce, dar intr-o dimineata am inversat pasii: am aplica rimel prima data si mi-a placut ce vad in oglinda asa ca am renuntat la eyeliner.
Aici am aplicat rimelul la un singur ochi. Se observa usor diferenta: genele capata volum, par mai lungi si sunt mai negre.
In colajul de mai jos, in prima poza, am aplicat rimel intr-un singur strat, iar apoi am conturat ochii cu eyeliner. Old habits die hard! Dar de multe ori am folosit doar rimelul Incet, incet, incep sa ma dezobisnuiesc de eyeliner. Nu ca ar fi ceva rau in asta, dar parca am abuzat de acest look in ultimii ani si e timpul pentru o schimbare :)
Se aplica usor, chiar daca periuta este mai mica decat sunt eu obisnuita. Cred ca este din silicon. Perii sunt mai mici la baza si se alungesc treptat spre varf. 
Se usuca foarte repede pe gene si le intareste, sau de fapt substanta se intareste pe gene, dar fara sa le incarce. Daca vrei doua straturi de rimel, trebuie sa te misti rapid. Pentru un look de zi, un singur strat de Masterpiece Glamour Extensions este suficient, dar pentru un look de seara doua straturi sunt ideale:
Se inlatura foarte greu de pe gene: demachiantul clasic sau apa micelara nu au efect 100%, nici macar apa mea preferata, cea de la Bioderma nu curata total acest rimel. Este neaparat nevoie de un demachiant bifazic sau de un ulei, gen ulei de migdale, ricin sau masline.

Ati folosit acest rimel? Va place? Ce look preferati, unul sau doua straturi de rimel? Mie imi plac ambele la fel de mult, restul depinde de ocazie. 


2 comentarii:

  1. Da, e misto, imi place mult. Dar depinde si de ce gene ai. Cand l-am vazut la alte fete nu mi-a placut asa de mult.

    RăspundețiȘtergere