Scapa de bataturi cu Scholl Velvet Smooth Diamond Crystals

Incerc sa cumpar balerini din piele pentru ca se muleaza pe picior, sunt mai comozi si piciorul nu transpira in ei, dar de multe ori cumpar fara sa ma uit la material, doar in functie de model si bineinetes ca apoi sufar! Pe langa faptul ca sunt incomozi, imi dau dureri de spate si picioare, imi apar si bataturi. Noroc ca vine vara si schimb balerinii pe sandale!

Bătăturile sunt zone de piele îngroşată, întărită, moartă, care sunt cauzate de presiune şi frecare pe o zonă a pielii pe o perioadă mare de timp. Nu cred ca exista om care sa scape de aceasta problema. Poate doar cineva care e super mega atent la ce incaltaminte isi cumpara. Eu recunosc prima ca ma ghidez dupa culoare, model si tendinte.

Daca inainte ma chinuiam sa scap de ele ( de bataturi) cu comprese de otet si bai cu bicarbonat de sodiu, acum am o metoda mai usoara: pila electrica Scholl Velvet Smooth Diamond Crystals si crema intensiv hidratanta Scholl.

Acum nu mai stau cu picioarele in apa la "muiat", folosesc pila direct dupa dus, dupa ce am uscat pielea pentru ca pila nu se foloseste pe zone umede. Nu este un produs rezistent la apa, doar capul rotativ al pilei se poate spala sub jet de apa! Pentru a scoate capul rotativ (piatra cu cristale de diamant) se apasa pe butonul albastru ( de pe partea alba a pilei). 
Am folosit pila 3 zile la rand pentru a scapa de bataturile din talpa si de pe deget (e). 
In fiecare seara am aplicat crema de noapte Scholl.
Rezultatul final: o piele frumoasa, fara bataturi si piele ingrosata.
Observatie: la degetul mic nu am curatat complet pentru ca este o zona sensibila si dureroasa [ pielea nu este complet moarta in acea zona :)) dar o sa ii dau eu de cap pana la urma ]

Eu sunt pregatita de vara: talpi sanatoase si sandale noi!

Am aproape tot ce imi trebuie! Lipseste doar Soarele! Hai cu Vara odata! :)



1 comentarii:

  1. Mihalache Mirela Sorina5 mai 2015 la 13:29

    foarte buna pila, iar crema este de ajutor; una fara alta...nu prea merg. ;)

    RăspundețiȘtergere