Tips&tricks: 3 lucruri de facut pentru o piele stralucitoare in vara anului2018!

Fiecare femeie trebuie sa acorde o atentie deosebita pielii sale in anotimpul calduros, mai ales daca isi doreste sa arate exceptional in rochitele si fustitele lejere de vara, dar si la plaja!
Bineinteles, pentru o piele stralucitoare trebuie luate mai multe masuri, mai ales ca radiatiile, caldura si fluctuatiile de temperatura pot provoca uscarea pielii si, implicit, un aspect inestetic. Daca si tu esti interesata sa ai o piele superba in vara anului 2018, atunci trebuie sa citesti acest articol pentru a afla cele mai bune trei sfaturi in acest sens.

Iata ce trebuie sa faci pentru a avea o piele stralucitoare vara aceasta:

1. Nu te spala cu apa fierbinte!
 Chiar daca iti place ca dupa o zi lunga sa faci o baie fierbinte, cel mai bine este sa raresti aceste momente de relaxare si sa le
inlocuiesti cu altele. Tine minte ca din cauza temperaturii ridicate a apei, pielea se inroseste si sufera. Aceasta va fi uscata, vor aparea mancarimile, ba chiar si decojirea. Bineinteles, trebuie sa tii cont si de gelul de dus folosit. Cel mai indicat este sa alegi unul exfoliant, pentru a curata, hidrata si mentine stralucirea naturala a pielii. Astfel, pielea ta va fi luminoasa si catifelata. Intra pe site-ul Sabon si, cu siguranta, vei gasi gelul de dus potrivit nevoilor tale.

2. Foloseste creme de corp hidratante!

Fara indoiala, si rutina de dupa dus este foarte importanta pentru piele. De aceea, daca vrei sa te asiguri ca pielea ta va arata exceptional, foloseste creme de corp, precum cele de aici https://www.sabon.ro/ro/produse/612-creme-de-corp, dupa fiecare baie cu apa calda si aceasta va fi hidratata si emolienta, vizibil mai moale si matasoasa. O sa observi toate acestea inca de la primele utilizari ale acestor creme. Nu rata acest pas de dupa baie, pentru ca doar prin folosirea constanta vei ajunge la rezultatele mult dorite.

3. Bea cel putin doi litri de apa pe zi!

Chiar daca ti se pare o recomandare banala, afla ca, pe timp de vara, consumul de apa este esential pentru o piele stralucitoare. Din cauza razelor puternice ale soarelui, dar si a dezhidratarii, pielea se usuca mult mai repede, aparand aspectul inestetic, mat. Asadar, consumul de apa contribuie la imbunatatirea culorii si a texturii pielii, ajutandu-te sa arate exact asa cum iti doresti. Consuma minimum 8 pahare de apa, iar in cazul in care bei cafea, incearca sa dublezi cantitatea de apa! 

Asadar, pentru a avea o piele frumoasa in vara care urmeaza, este esential sa tii cont de sfaturile de mai sus. Aplica-le pe toate pentru a reusi sa observi o imbunatatire. Astfel, consuma mai multa apa, nu face baie cu apa fierbinte si foloseste produse de calitate, precum gelurile de dus exfoliante si cremele de corp de la Sabon pentru ca pielea ta sa straluceasca si sa fie privita cu invidie de toti cei din jur!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu