TOP 3 operații estetice și beneficiile lor

Frumusețea se măsoară în starea de bine și de încredere pe care o ai atunci când îți iubești corpul, întrucât nesiguranța și neliniștea ta se pot observa ușor dacă nu ești mulțumit de înfățișarea ta. Sportul, o dietă sănătoasă și o viață activă sunt ingredientele necesare, iar pentru o viață cu adevărat fericită, este nevoie de mici schimbări. 






Un procent impresionant de oameni declară că ar dori să schimbe ceva la corpul lor, dintre care majoritatea fiind femei. Din fericire, astăzi există o serie de modalități de a face schimbările corporale prin mijloace sănătoase și sigure. Tot mai multe persoane ce doresc să se simtă frumoase și bine în pielea lor apelează la instructori de fitness și la esteticieni, iar pentru că sănătatea ta este importantă, trebuie să repari cu grijă ceea ce nu îți dorești să mai afecteze negativ starea ta de bine. În acest sens, poți recurge cu încredere la o operație estetică pentru a corecta aspectele care îți afectează corpul și mintea. 

Află din acest articol toate informațiile despre cele 3 operații estetice la care poți apela chiar acum:

1. Dacă te regasești în situația în care ai slăbit brusc după un regim prescris de medic sau ai rămas cu urme ale sarcinii pe orice parte a corpului, lipoaspirația este soluția care te va ajuta să îți recapeți încrederea în sine. Grăsimea depusă în exces pe unele părți ale corpului – coapse, abdomen, brațe sau gât– poate fi rapid și fără probleme eliminată, iar Dr Sorin Parasca folosește metodele potrivite pentru fiecare tip de corp. Beneficiind de tehnicile moderne și rapide, lipoaspirația sau liposucția, este o operație ce nu necesită întotdeauna anestezie totală și are un grad minim de dificultate pentru medic și pentru pacient deopotrivă. 

2. Fie că te-ai născut cu o formă a nasului care te nemulțumește sau ați suferit un accident în urma căruia nasul și respirația ta au fost afectate vizibil, rinoplastia este operația sigură de care poți beneficia. Modelarea nasului se poate face imediat și în variate forme, în funcție de conformația feței și de eventualele probleme de respirație pe care le ai. Dacă îți dorești să fii sigur de rezultate, afla mai multe informații chiar de la specialiști. Disconfortul și îngrijorările tale privind forma și buna funcționare a nasului vor dispărea la scurt timp, rinoplastia fiind o operație de complexitate medie. 

3. Odată cu înaintarea în vârstă, pielea își va pierde elasticitatea. Afectată constant de poluare, produse de make-up sau de moștenirea gentică, pielea ta va arăta curând semne de oboseală și un surplus, în special în zona feței. Pentru a scăpa de pleoapele lăsate, apelează cu încredere la o oparație simplă de blefaroplastie. Efectele se vor observa imediat, iar vindecarea completă se face în doar câteva zile. Este una dintre cele mai simple și eficiente operații estetice care se poate realiza la un preț surprinzător! 

Iată, deci, cât de ușor este să-ți recapeți încrederea în corpul tău frumos și sănătos. Acum ai posibilitatea de a face modificările la care ai visat de mult timp, fără probleme și cu garanția unor rezultate precise. 


 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu