FASHION&STYLE : Cum porti pantalonii cu talie inalta?

In garderoba fiecarei persoane exista acea piesa vestimentara care primeaza, mai exact care salveaza de la indecisele momente in care nu gasesti cu ce sa te imbraci. Sunt acele piese vestimentare in trend, care avantajeaza mai multe tipuri de siluete si care, de regula, pot fi asortate cu aproape orice. In aceasta categorie se afla si indragitii pantaloni cu talie inalta, care nu sufera o decadere in trend nici toamna aceasta! Desi sunt extrem de comozi, utili si usor de purtat, o tinuta compusa corect are nevoie de putina atentie din partea ta. Chiar daca adopti un stil neglijent si usor minimalist, nu e indicat sa iesi din casa imediat ce ai aruncat pe tine ceva la intamplare, crezand ca o piesa vestimentara de rezistenta te va salva de la un look nereusit. Cum multe femei au batai de cap atunci cand vine vorba despre cum poti purta in mod corect acest tip de pantaloni, vei gasi mai departe cateva idei care sa te ajute sa obtii un look impecabil, fara prea mult efort.

Iata cateva idei despre cum poti purta pantalonii cu talie inalta, in functie de model:

  •  Jeansii 
Se stie despre jeansii cu talie inalta ca mascheaza perfect imperfectiunile oricarei siluete si sunt o alegere salvatoare in multe situatii. Sunt cei mai permisivi atunci cand vine vorba despre accesorii si incaltaminte, asa ca este destul de greu sa dai gres cu o astfel de alegere. Nu e asa ca ocupa un loc in primul raft din fata? Daca te gandesti sa ii integrezi unei tinute office, spre exemplu, ei bine, aici e nevoie de putin mai multa atentie, caci trebuie sa tii cont de ceea ce isi doreste sa exprime tinuta ta. Daca vrei sa imbraci jeansii cu talie inalta la birou, atunci nu te descuraja sa accesorizezi cu o geanta plic supradimensionata, colorata si indrazneata si o pereche de pantofi cu sau fara toc, comozi si moderni. Vei gasi genti marca Michael Kors de pe addien.ro , din colectii noi, in trend si intr-o varietate de modele. Intr-o compozitie de genul acesta iti poti permite sa porti atat o camasa eleganta sau simpla, larga, cat si o bluza casual comoda.
  • Pantalonii de stofa
In cazul pantalonilor de stofa, situatia ia o alta intorsatura. Nu sunt permisi sneakersii sau sandalele sport, precum in cazul denimului, insa poti alege un top lejer, mai scurt, care sa scoata in evidenta zona taliei. O pereche de pantaloni lungi si evazati, intr-o culoare aprinsa vor atrage toate privirile si, in acelasi timp, iti vor permite sa te simti extrem de comod pe tot parcursul zilei. Asorteaza-i cu o poseta de dimensiuni mici si o pereche de pantofi stiletto sau balerini. Stofa este un material putin mai pretentios, asa ca, daca esti genul de persoana care pune pret pe calitate si eleganta, alege sa accesorizezi cu stil. Poti cumpara de aici o geanta Versace, extravaganta, colorata sau un model simplu si elegant, in functie de stilul tau propriu. Nu e nevoie sa te inalti pe tocuri, caci acest gen de pantaloni dau senzatia de alungire, asa ca poti sa apelezi la incaltamintea cea mai lejera. Parul prins in coc va aerisi tinuta si iti va oferi un aer elegant, de balerina.
  • Pantalonii largi, de in
Inul se poarta la nebunie sezonul acesta si, desi vara incepe sa nu isi mai faca simtita prezenta, inca iti mai poti permite sa pastrezi in garderoba cateva articole specifice. Trend-urile de toamna aceasta nu se schimba foarte mult, asa ca nu te grabi sa arunci in debara toate articolele de sezonul trecut! Un pantalon de in emana simplitate, iar o tinuta de genul acesta va trebui sa fie compusa cu grija, fara sa accesorizezi prea mult si inutil. Alege culori deschise si simple, din aceeasi paleta si ofera o pata de culoare printr-un accesoriu de baza, cum ar fi o esarfa, geanta sau o pereche de pantofi multicolori. Cerceii supradimensionati sunt o alegere buna, insa daca alegi sa ii porti, renunta la bratari si coliere.
  • Un aer sporty
Probabil ai vazut si tu, daca nu cumva ai deja o pereche in garderoba ta, pantalonii din material sport, cu talie inalta, lungi si evazati. Da, inca se poarta la nebunie si sunt extrem de comozi. Nu se poate spune acelasi lucru si despre asortarea lor, asa ca va trebui sa ii porti cu simt de raspundere. Indiferent de culoare, acestia cer o tinuta corecta si asumata. Fara bijuterii deocheate, fara glitter si, daca nu iti este foarte greu sa faci acest lucru, lasa acasa si geanta aceea mare si incapatoare si alege un plic simplu, un rucsac mic sau o geanta pe umar.

 Indiferent de materialul ales, ei sunt usor de integrat stilului personal, iar daca tii cont de sfaturile de mai sus, nu ai cum sa dai gres in compunerea unei tinute excelente, pentru orice fel de ocazie!
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu