Romwe Dior & Rose Print T-shirt

Am primit un tricou cadou de la Romwe. De fapt am avut optiunea sa imi aleg unul din doua variante sau sa le am pe ambele. Sincera sa fiu nu mi-a prea placut niciunul, dar daca tot au fost gratis am zis  sa iau macar unul. A doua varianta (la care am renuntat) o puteti vedea aici.Am ales imprimeul mai cuminte zic eu.
La inceput mi s-a parut mult prea inflorat, dar cu timpul m-am obisnuit. L-am purtat deja de vreo 3 ori pana acum. Bine macar ca sunt florile mele preferate: trandafiri.
Materialul este foarte bun, un fel de bumbac matasos care nu se sifoneaza. Am ales marimea S, dar este larg si de mine, dar pai de cineva care chiar poarta marimea S? (eu port M de obicei).  La spalat s-a comportat bine, nu au iesit culorile, nu au aparut scame pe material, cum am patit la alte tricouri.
Pentru ca este prea puternic imprimeul, l-am asortat neaparat la niste colanti negri simpli. Daca as mai fi avut altceva pe mine, cred ca aratam ca un clown. Cand am plecat din casa am avut totusi o gecuta de blug, dar a fost chiar cald afara si nu am mai avut nevoie de ea, insa am facut cateva poze:
 Daca va place tricoul il puteti cumpara acum la reducere de pe Romwe, la doar 10$, redus de la 25$. La pret intreg nu l-as cumpara, dar cu reducere e acceptabil. Am si o veste buna pentru voi: 100 de clienti Romwe au sansa sa primeasca acest tricou gratuit. Asa ca daca plasati orice comanda pe site in aceasta perioada, poate va treziti si cu acest tricou cadou.
Am incercat sa-l combin si cu o fusta, dar nu am niciuna potrivita. Am vazut poze cu alte blogarite in fuste cu acest tricou si mi-au placut, dar la mine nu s-a potrivit. Prefer varianta cu colanti. Am incercat si cu blugi, dar tot nu mi-a placut.
Nu stiu de unde vine combinatia de trandafiri cu numele de Dior, dar poate fac reclama ascunsa la vre-un parfum :)))) Daca de cativa ani buni eu nu mai suport mirosul de parfum am ramas in urma cu stirile din acest domeniu. Stiti voi ceva?

Voua cum vi se pare tricoul? L-ati purta? Eu l-am purtat la cumparaturi si la o iesire cu prietenii in oras. 



4 comentarii:

  1. Cred ca l-ar purta, e interesant ! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi place modelul , insa am observat ca la ei , marimea S, e cam un M , asta din pacate pt mine care port S .Insa chiar mi-as dori sa-l cumpar .Iar tie iti sta foarte bine cu el !! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc :* La multe produse nu se potrivesc marimile, eu mi-am dat seama dupa dimensiuni ca acest S o sa fie largut, dar probabil asta a fost intentia lor: sa fie un tricou lalai, nu pe corp. Prima data cand am luat tricouri de la ei nu m-am uitat la dimensiuni,am ales direct marimea mea M. Pot sa spun ca innot in ele :))) si nu am vrut sa ma complic sa le trimit inapoi. Am invatat lectia: dimensiunile prima data, apoi ma uit la marime :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, asta am obs si eu , au tricourile mai lalai :)) :*

    RăspundețiȘtergere