Shopping time ( 1 )

Ce face omul cand mai are cateva zile pana la urmatorul salariu? Cheltuie ultimii banuti din portofel, nu? Cel putin asa e in cazul meu :)))
Ieri am fost la cumparaturi: nu am cheltuit decat vreo suta si ceva de lei. Acum sper sa nu raman fara bani de suc pana vineri. Asa imi trebuie daca uit de mine. Hai sa va arat de mi-am luat.
Am fost la Farmacia Tei, unde am gasit la promotie solutia micelara SensiBio H2O. Saptamana trecuta am inceput o sticluta noua, dar varianta petru tenul gras si mai am una neinceputa, cumparate tot la promotie 1 plus 1 gratis. Cand vad Bioderma la promotie nu pot trece nepasatoare pe langa ele. Mai aveau  o oferta speciala BB cream plus o sticluta de solutie micelara gratuit. Dar am deja prea multe bb creamuri, fonduri de ten si creme colorante, asa ca nu mai imi trebuie inca una. 
Pasta de dinti am gasit tot la promotie: 1 plus 50% gratis din a doua bucata. Am cumparat pentru ca imi trebuia, nu pentru ca era la promotie. Tin minte ca acum 3-4 ani, dadeam 30 de lei pe 3 tuburi: 2 plus 1 gratis. Acum am dat 26 Ron pe acest pachet promotional. Unde s-au dus vremurile bune??? 
Am probleme cu transpiratia excesiva. Am incercat tot felul de deodorante si nimic nu m-a ajutat. Norocul meu este ca doar transpir, nu am probleme si cu mirosul. Sunt un caz fericit. Mirosul neplacut este cauzat de niste bacterii de pe piele, eu sunt "curata" in acest sens. Dar aplic deodorantul dimineata si pana ajung la birou sunt fleasca. Imi ia cam o ora pana ajung. Am incercat tot ce se gaseste pe piata, acum am inceput sa iau farmaciile la rand. Nici Vichy nu ma mai ajuta. Iarna e bunicel, dar de cand a venit vara nu mai face fata. Am citit multe despre Perspirex. Sa vad daca da rezultate. Poate o sa va povestesc mai multe in alt articol. Am dat 65 de lei pe acest tubulet. Mi se pare miniscul. Dar daca isi face treaba, merita banii. Ramane de vazut. 
Am intrat putin in DM sa iau gelul de dus After Sun de la Balea. Cand am fost in vacanta ultima data, l-am vazut la o prietena si l-am incercat. Mi-a placut foarte mult. Am intrat in Dm special pentru acest gel de dus. Nici nu m-am uitat pe rafturi la altceva, m-am dus glont spre sectiunea de geluri de dus. Daca stateam mai mult sigur gaseam si altceva care sa-mi placa, asa ca nu am riscat. A fost in jur de 7-8 lei. 

Colegele de birou m-au rugat sa trec prin Cora (pentru ca am masina la dispozitie in timpul orelor de munca) sa le cumpar si lor cate ceva. Bineinteles ca nu am plecat cu mana goala de acolo: mi-am luat si eu cate ceva. Am vrut o crema de maini de la Dove si-am luat si un gel de dus pentru ca mi-a placut mirosul. Nici nu vreau sa imi aduc aminte cate geluri am desfacute in baie. Si daca ma ajuta bine memoria am si vreo 2 neincepute. 
Am mai luat si 2 sapunuri: unul lichid de la Apidermin pentru ca tot am testat produsele lor din gama Apidermin Lejer si unul solod de la Himalaya pentru ca am tot vazut aceasta marca de produse pe net si am fost curioasa sa vad ce e cu ea. Orice sapun solid imi usuca mainile. Din acest motiv nu cumpar deloc sapunuri solide. Dar acum nu am rezistat tentatiei. Daca nu imi place, il pasez unei prietene. Apidermin a costat 10 lei si Himalaya 3 sau 4 Ron. 

As fi vrut mai multe, dar m-am limitat. Imi trebuia si o crema de corp, dar nu am mai avut bani. Astept salariul :) O sa iau tot Dove pentru ca imi trebuie un produs din gama ingrijirii pielii pentru a completa un porumbel auriu in cadrul clubului Dove. Daca folositi produse Dove si nu sunteti inscrisi in clubul Dove, poate va lasa inima sa imi dati mie bonul. De jumatate de an tot ma chinui sa strang porumbei aurii :))) Wish me luck. 

Voi ce aveti in plan de cumparat? Va place vre-un produs de pe lista mea? 


6 comentarii:

  1. Eu transpir pe fata doar ... cand e cald . Foarte neplacut . De machiaj nici nu poate fi vorba vara . :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Odaban spray se poate folosi pe fata impotriva transpiratiei. Chiar functioneaza, testat pe mine. Il folosesc de o saptamana. Am inca impresia ca transpir pe fata, dar pun mana si e uscat, fara urma de apa. Am dat 67 de lei pe el. E micut, dar se presupune ca ajunge 6 luni. Sa vedem, ca eu il folosesc si pt spate si pe abdomen.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult , il voi cauta de urgenta . Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu placere. Daca esti din Bucuresti, il poti cumpara de la farmacia Tei cu acest pret de 67; pe site-ul oficial costa 75 de lei si mai platesti si transport. Daca nu, intreaba la alte farmacii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu sunt din Bucuresti , am cautat pe net si s-ar putea sa gaseasc ( asa am vazut eu ) la una din farmaciile din orasul meu , Drobeta . Multumesc . Pupici

    RăspundețiȘtergere