Sampon cu Argan de la Farmec - Review

Dupa ce am incercat samponul cu urzica si aloe vera, tot de la Farmec, am zis sa incerc si pe cel cu argan, ca doar nu l-am cumparat degeaba.
Dupa cum se vede pe eticheta este un sampon 2 in 1, adica are si balsam incorporat in compozitie.
Majoritatea ingredientelor din acest sampon sunt si pe eticheta celui cu urzica, diferenta fiind de extractul de urzica, aloe vera si uleiul de argan.
Din pacate si acest sampon imi incurca parul, diferenta fiind ca dupa ce se usuca si il aranjez isi revine ( adica nu se mai incurca) fata de cel de urzica care se incurca la cateva secunde dupa ce il periam si la 3 zile dupa spalare. E totusi un avantaj. Lasa parul curat, nu la fel de aspru si intarit ca cel de urzica. Dupa ce ca am eu parul moale, il face si mai moale si catifelat. Poate asta e un lucru bun pentru cine isi doreste acest lucru, eu nu il doresc. Am observat totusi ca daca imi clatesc parul cu otet sau cu bere, parul meu nu mai e asa de moale. 
Samponul arata mai mult ca un gel. Are un miros discret, nu ramane mult timp in par, dupa ce se usuca nu se mai simte. 

In concluzie, acest sampon lasa parul curat, matasos, volum normal (adica nu se vede nici o diferenta intre acest sampon si samponul meu preferat), dar nu o sa il mai cumpar pentru ca ma ustura ochii de la el. 

Voi l-ati folosit? Ce sampon din gama Farmec ati mai incercat? 


2 comentarii:

  1. Eu îl folosesc doar ocazional, când mă grăbesc (fiind 2 in 1). Nu pot să spun nimic special. E un șampon obișnuit.

    RăspundețiȘtergere