Ser hidratant termoprotector Gerovital , review


Nu folosesc multe produse pentru par pentru ca am impresia ca majoritatea ingrasa parul, dar acest ser hidratant termoprotector de la Gerovital chiar imi place.
Ma dau cu el doar daca am de gand sa folosesc uscatorul de par, placa sau ondulatorul, altfel nu. Se aplica pe parul umed, se lasa 2-3 minute sa actioneze, iar apoi se pot folosi instrumentele de infrumusetare enumerate mai sus. 
Eu am parul moale si ondulat. Acest ser il intareste si buclele mele sunt mai definite. Mirosul nu imi place, dar pana dimineata dispare. Incerc mereu sa il folosesc exact inainte de culcare ca sa nu il simt prea mult timp.,iar daca il folosesc ziua, inaintea ondulatorului, atunci sunt resemnata timp de cateva ore cat persista mirosul. Alte fete considera placut acest parfum, dar eu as fi fost mai multumita daca era fara miros. Prefer produsele fara miros, decat sa risc sa nu imi placa. Cu toate astea, il folosesc si o sa il folosesc in continuare.  
Contine alcool, asa ca nu il recomand persoanelor cu par uscat sau foarte degradat (pentru ca il usuca si mai tare). 
 Nu se foloseste pe radacina, se pulverizeaza de la jumatatea parului in jos (recipientul e super ok, pulverizatorul usureaza mult munca noastra). 
Este primul ser termoprotector descoperit de mine si nu am mai incercat altceva pentru ca sunt multumita de efectele lui, ca sa nu mai zic ca are si un pret rezonabil, in jur de 12-15 lei in functie de unde il achizitionati. 

Ati folosit acest ser sau preferati alta marca? Ce parere aveti despre el? 

Principiul de acţiune al acestui ser are la bază conductivitatea foarte scăzută a peliculei protectoare ce o formează în jurul firului de păr. Astfel, nivelul de hidratare a părului nu este afectat de folosirea foenului, ondulatorului, plăcii de întins părul şi de condiţiile atmosferice de astăzi: temperaturi extreme şi radiaţii UV.

Serul protejează fiecare fir de păr de temperaturile extreme ale aparaturilor de coafare.

Mai mult decât atât, serul conţine în formulare kertină şi D-panthenol pentru hidratare şi reconstrucţie. Caracteristica termoprotectoare a acestui ser este data de derivatul siliconic, care imbraca firul de par intr-o pelicula protectoare si astfel aerul fierbinte nu mai distruge firul de par. 





5 comentarii:

  1. l-am avut si eu si mi-a placut :)

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. O SA IL FOLOSESC SI EU ADOR PRODUSELE GEROVITAL PLANT NU COSTA MULT SI SINT DE CALITATE .ESTE MINUNAT ARTICOLUL FELICITARII.

    RăspundețiȘtergere
  3. FB. Micu Mihaela nu am incerca dar trebuie sa il am cand folosesc placa !

    RăspundețiȘtergere