Finish 6 by Christmas!

Am acceptat provocarea lansata de PetitePearStile  si am cautat prin cosmeticele mele 6 produse pe care vreau sa le termin pana la Craciun. Am observat ca am o gramada de produse incepute de care am uitat, la care am renuntat pentru ca am preferat sa folosesc altceva sau pur simplu pentru ca am prea multe si nu stiu pe ce sa pun mana prima data! 
1) Ulei de migdale presat la rece: nici nu stiu de cand am sticluta desfacuta. L-am folosit iarna trecuta pentru pielea din prejurul ochilor pentru ca e foarte bun impotriva cearcanelor si a ridurilor. Mi-a placut, dar de cand am varsat mai mult de jumatate din sticluta nu l-am mai folosit. 
2) Fard de pleoape de la Avon mov: e neinceput, am uitat complet de el. Azi l-am folosit :D
3) Ulei de argan bio: folosit de cateva ori. M-am enervat pentru ca dupa ce l-am folosit mi-au aparut niste cosuri pe fata, iar apoi am citit pe net ca uleiul poate favoriza aparitia cosurilor. Nu stiu daca este adevarat, dar ii mai dau o sansa. 
4) Rimel cu sclipici, de la Impala. O singura data l-am folosit. Sincer nici nu se vede sclipiciul aplicat pe gene. Acum mi se pare un produs absolut nefolositor, dar azi il pot :))
5) Luciu de buze de la Oriflame. Culoarea e super, miroase demential, dar nu ma incanta faptul ca se aplica cu degetul. Eu una nu port pensule dupa mine.
6) Creion de buze si de pleoape, in 2 culori, no name. L-am folosit doar pentru ochi, o sa incerc sa vad cum se vede si pe buze. Azi bineineteles ca l-am folosit pentru machiajul ochilor. 
Nu stiu ce sanse reale am sa termin aceste produse, dar vointa am! Va provoc si pe voi sa alegeti 6 produse pe care sa le terminati pana la Craciun. Acceptati? Astept raspunsurile voastre!



3 comentarii:

  1. Ah, am si eu atatea produse pe care as vrea sa le termin! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Niciodata nu reusesc sa termin un produs, cum imi iau unul nou, cum uit de cele vechi ;)) :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Recunosc sentimentul :))) dar acum chiar mi s-a pus pata, ma tin de produsele incepute. Chiar am cateva produse noi si nici nu ma uit la ele, le-am aruncat intr-un sertar si acolo intepenesc pana nu termin ce am!

    RăspundețiȘtergere