What's in my bag , tag

A trecut vremea tag-ului cu "ce se gaseste in geanta mea", dar daca tot am facut pozele ( acum cateva saptamani), am zis sa termin si eu articolul. Si pana la urma, e de actualitate, ca doar caram genti dupa noi in fiecare zi.
Asta e geanta pe care am avut boala toata vara: e mare, incapatoare si usoara pe deasupra. Tarziu mi-am dat seama ca o geanta trebuie sa fie usoara cand e goala. Am genti care au aproape 1 kg cand sunt goale, dar cand sunt pline va dati seama ce bolovani car dupa mine.

 Desi am o gramada de genti, nu le prea schimb intre ele. Adica port o geanta cu lunile. Doar sa fie vre-un caz exceptional sa mi se puna pata in mijlocul saptamanii sa imi schimb geanta. Inainte imi era greu sa mut toate trambalalele dintr-o geanta in alta, dar acum de cand mi-am cumparat o gentuta de interior care se poate baga in aproape orice geanta, lucrurile sunt mult mai simple. O sa vedeti despre ce e vorba.

Asa arata interiorul genti mele:
 Destul de organizat la prima vedere.
Aici am scos tot din ea.
Gentuta de interior este chestiuta roz.
Indiferent de anotimp si de vremea anuntata eu am mereu umbrela in geanta ( de cand m-a prins o ploaie torentiala in mijlocul verii si aproape am facut pneumonie). Pozele sunt de acum 2 saptamani cand plecam dimineata cu esarfa la gat, dar pana seara se incalzea si o aruncam in geanta.


Mereu am ceva hartii si acte de la birou. Ajung cu ele intr-un hal fara de hal, dar nu comenteaza nimeni. De obicei le las in xerox sa se indrepte :)))  Coaja de banana nu am apucat sa o arunc pe strada si tot in geanta a ajuns.
Apa e nelipsita din geanta, fie plata, fie minerala, desi prefer sucul. Insa am un pact cu mine: nu beau suc ziua. In schimb seara si dimineata beau de rup. Cam 1 l si jumatate pe zi de Cola. Otrava curata, da' nu ma pot abtine. sunt dependenta. Nu plec de acasa fara chei, abonamente la Ratb&Metrorex si fara casti.

Asta e gentuta de interior, cumparata de pe ebay, cam 16 lei am dat pe ea. Imi place ca are multe buzunare si compartimente. Pun orice in ea si e usor de mutat dintr-o geanta in alta. Are 2 buzunare pe lateral care se inchid cu fermoar, in mijloc am portofelul si pe laterale are mai multe compartimente micute.
Pe langa portofel, am mai gasit si un bon ratacit. De obicei aici imi tin si ochelarii de soare. Inainte aveam ochelarii de vedere, dar de cand port lentile de contact, acum ma pot lauda si eu cu ochelari de soare.
Am uitat sa va zic ca gentuta mea are si manere.
Sticluta cu lichid albastru este o solutie de sters ochelarii. De pe vremea cand aveam ochelari de vedere. Acum o folosesc pentru ochelarii de soare. Langa am un ruj lichid ( no name), un balsam de buze (NYX) si un ruj ( Oriflame).
Superbe nuantele, nu? Care va place mai mult? Eu nu pot alege, toate ma prind bine. 
In spatele solutiei de ochelari, am servetelul din piele ( cica de capriaora) pentru sters ochelarii. Sterge bine si fara solutie. 
Servetele uscate sunt nelipsite din geanta mea. 
La fel si cele umede, doar cu mentiunea ca de obicei am servetele umede la pachet mic de 10 bucati. Acesta este ambalat individual. Nu stiu din ce restaurant l-am luat. 
Suportul pentru lentile este un must have. Mi s-a mai intamplat sa imi pice lentila din ochi  pe strada si trebuie sa am unde o pastra pana ajung la o toaleta. De obicei am si o solutie pentru lentile, dar acum am ramas fara varianta in sticla mica. Chiar trebuie sa o pun pe lista de cumparaturi.
Am un "sertar" plin cu pastile de toate felurile, pentru durere, vitamine, pana la usturime in gat, plus o sticluta de esenta de vanilie. Am citit undeva ca daca inspiri miros de vanilie iti trece pofta de dulce. Fals!!! Cel putin in cazul meu, dar imi place mirosul, ma calmeaza. Nu il folosesc pe post de parfum, doar desfac capacul, miros si il inchid la loc.
Am si o punga inghesuita pe aici ca m-am saturat sa tot dau banii pe pungi si plasute. Cred ca am 2 plase mari pline de plase prin casa :))) Si tot uit uneori sa imi pun o punga in geanta si bineinteles ca trebuie sa cumpar.
Intr-unul din buzunarele cu fermoar am diverse absorbante si tampoane, indiferent de perioada lunii. Nu imi place sa fiu luata prin surprindere. De asta am si atatea pastile dupa mine.
Telefonul nu prea il tin in geanta pentru ca mereu ascult muzica la el si ori il tin in mana, ori in buzunar la blugi. 

La final, cred ca ma pot lauda ca am doar strictul necesar. Nu car lucruri inutile (poate doar umbrela pe timp de vara). Nu am obiceiul sa tin farduri dupa mine sau alte cosmetice (desi am cateva la birou). Ma multumesc cu un ruj (desi aici am avut 3). 

In unele zile mai am in geanta diverse dulciuri sau fructe. Pixurile le pierd constant. Dimineata stiu sigur ca plec cu el de acasa, seara nu il mai am.

Voi ce mai aveti in geanta, pe langa lucrurile de baza? 




5 comentarii:

  1. Ohooo.. asta da geanta de femeie! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai ceva nu glumaaaaa, eu car mai putine ca tine. tu esti mai constiincioasa! ;)) Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu pot renunta la nimic, de toate am nevoie :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoasa geanta si foarte practica acea gentuta roz. Mi-ar fi utila si mine, eu imi schimb gentile des.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc. Am cumparat gentuta roz in ideea ca o sa schimb si eu gentile mai des si o sa imi fie mai usor de transferat lucrurile dintr-o geanta in alta, ca mereu uitam cate ceva.

    RăspundețiȘtergere