Decoratii de Craciun , diy

Sunt abonata pe facebook la o pagina care prezinta diverse proiecte tip "diy"= do it yourself, sau mai pe romaneste : "fa si tu ceva cu manuta ta". Am vazut o poza cu o caciulita de agatat in pom si mi-a placut atat de mult incat m-am dus si am cumparat cele necesare: fir de lana/mohair si cam atat, pentru ca sigur aveti restul prin casa. 
Clipul care prezinta procesul de manufacturare este acesta:
Eu am inceput cu o culoare
si incet incet am ajuns la 5! M-a apucat si creativitatea, am combinat culori si diverse modele, fasii mai late sau mai subtiri de material, mot (varf) incretit sau nu.
Mie imi plac super mult. Si pe deasupra sunt si o idee ieftina, dar draguta pentru un cadou. Si ce e mai frumos decat un cadou hand - made?
 In plus, pentru cine are copii e o modalitate placuta de a petrece timpul cu ei si de a ii invata ceva util. Eu m-am distrat singura: am dat drumul la colinde si m-am apucat de treaba. Cam in 10 minute se face o caciulita. Eu am 10 pana acum si nu ma opresc aici :)

Va place aceasta idee? Daca o incercati sa imi aratati si mie rezultatul vostru!



5 comentarii:

  1. Am vazut si eu tutorialul si sunt tare dragute :) Ti-au iesit super.

    RăspundețiȘtergere
  2. awwww :3 adorabil <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce dragut! Sigur i-ar placea si fetitei mele, poate se pricopseste si vreo papusa c-o caciulita :))) Multumesc de idee.

    RăspundețiȘtergere
  4. ce minunatii ,acum mi ai dat de lucru -cand eram mica faceam papusele din fire de ata ,,acum le cumparam ..

    RăspundețiȘtergere
  5. yaaay de ce nu am avut ideea aceasta cand eram copil si faceam haine la papusi :))
    arata super frumos <3

    RăspundețiȘtergere