Flormar 431

Am renuntat la unghiile ovale si am revenit la forma mea clasica. Din pacate, a trebuit sa le si scurtez ( vechea poveste: o unghie rupta).
Ca sa scap de "tristete", am ales o culoare puternica, vibranta, care imi place super mult si pe deasupra arata bine pe unghii scurte ( da bine si pe unghii lungi, dar de, ma laud si eu cu ce pot acum): nuanta 431 de la Flormar.
Este o oja sidefata, in nuanta turcoaz. In functie de lumina si de unghiul in care te uiti, ba e verde, ba albastru.
Eu am aplicat oja in 2 straturi subtiri pentru ca unul singur nu este suficient. Se usuca pe unghii uniform si destul de repede.
Pozele de mai sus sunt facute cu blitz, dar chiar asa e culoarea adevarata a ojei. Poza de mai jos, fara blitz, nu reflecta  100% realitatea: se vede albastru inchis doar de la distanta mare.
Din pacate nu am reusit sa fac o poza in care se vede verde.
Dupa 3-4 zile de la aplicare, oja incepe sa sara de pe varfuri. Nu de pe toate evident, dar indiferent de cat de multa sau putina treaba fac in casa, povestea se repeta mereu si trebuie sa reimprospatez oja pe unghii. Cu toate acestea, este una din ojele mele preferate. Ador aceasta culoare!
Aveti nuanta aceasta in colectie? Va place pe unghiile mele, ati purta asa ceva?



4 comentarii:

  1. Ce misto eee!!


    Se aseamana putin cu oja de la Mqax Factor in nuanta Dazzling Blue. Dar asta e putin mai puternica. Imi place maxim!

    RăspundețiȘtergere
  2. E frumoasa culoarea, cred ca am si eu acceasi nuanta :D

    Te-am nominalizat pentru un tag, in caz ca nu l-ai facut deja: http://www.kindofira.com/2014/12/tag-very-inspiring-blogger-award.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Culoarea arata bine pe noul format al unghiei.

    RăspundețiȘtergere