Gloves in a Bottle , review

Nu mai am demult probleme cu mainile uscate pentru ca folosesc cel putin o data pe zi o crema de maini sau in cel mai rau caz crema de corp. Insa odata cu venirea frigului am probleme cu bataturile de pe degete cauzate de la fortarea fermoarului de la cizme. Pielea de pe aratator si degetul mare ma doare, se ingroasa, are bataturi, se descuameaza si MA DOARE! Am mai zis asta, nu?
Solutia ar fi sa imi cumpar cizme fara fermoar  sau sa nu mai bag blugii in cizme. Nu ma atrage niciuna din aceste variante. Mi se pare si mai greu sa te incalti in cizme fara fermoar ( am si din astea cateva) si eu port blugii, pantalonii in cizme pentru ca nu imi place sentimentul de material ud pe mine ( am un stil ciudat de a merge, ajung cu cizmele spoite pana la genunchi daca ploua sau de la zapada). Noroc cu Ani de la BeautyBarometer si Eduard de la Thursday Plantation care mi-au oferit posibilitatea de a incerca lotiunea de maini Gloves in a Bottle. Crema aceasta mi-a inmuiat bataturile si am scapat de dureri. Nu au disparut complet pentru ca povestea cu fermoarul se repeta zilnic si pielea din acea zona este mereu suprasolicitata, dar fata de anii trecuti, acum chiar se vede o imbunatatire.
Imi place ca am primit crema sigilata ( pentru ca am patit sa mi se verse diverse creme comandate online in pachet pentru ca nu au fost ambalate corespunzator). 
Modul de folosire este foarte usor: se apasa pe capac unde scrie Press si automat se ridica (capacul)
care lasa la vedere orificiul de iesire al cremei.
Crema are o consistenta medie, mai mult apoasa, "curge". Pana sa fac eu poza, s-a si imprastiat pe mana.
La prima folosire recunosc ca nu mi-a placut. Mi s-a parut o crema "grea", in sensul ca nu a intrat imediat in piele, ci a trebuit timp de un minut sa imi tot frec mainile. Dar dupa acel minut, nu am mai comentat. Mi-am simtit mainile instant catifelate. O senzatie pe care nu am mai intalnit-o demult la o crema de maini. Ulterior, am incercat o cantitate mai mica de crema ( pentru ca prima data ma pus cu nemiluita) si a durat fix 30 de secunde pana a intrat in piele. Am momente cand strang tubul prea tare si atunci scot din tub o cantitate mai mare de crema, dar deja m-am obisnuit, nu ma panichez, stiu ca intra eventual in piele si desi initial am crezut ca o sa imi lasa mainile grase, nu a fost asa. Dupa ce se absoarbe total, mainile nu sunt grase si nici lipicioase. Am facut testul cu o hartie alba: am vrut sa imi las amprenta palmara, dar foaia a ramas curata. Semn bun adica. 
Mirosul acestei lotiuni ma duce cu gandul la spital si la dezinfectant. Mai tineti minte cum miroseau cabinetele doctorilor la policlinica cand mergeati sa faceti vaccin? Mie de asta imi aduce aminte. Din fericire, in 5-10 minute mirosul se diminueaza, dispare cam in jumatate de ora, dar nu si efectul ei. Imi simt mainile protejate si catifelate pana la 4 ore, chiar daca ma spal pe maini de nenumarate ori. Crema ramane pe maini ca o pelicula invizibila si dupa ce te speli cu apa (la fel ca si lotiunile solare care nu se reaplica dupa ce faci baie in mare).

Crema poate fi folosita de oricine si in orice situatie. Este hipoalergenica si non-toxica. Trateaza eczeme, dermatita, amelioreaza efectele bolii psoriazis, alergiile la latex, pielea crapata, uscata, sensibila si cu probleme. 

Eu am folosit crema si pentru buze uscate si crapate ( de la vant ) si in 2 zile mi-a trecut, fara sa stiu ca este indicata si pentru aceasta problema :)
Dupa ce m-am documentat putin, am vazut ca poate fi folosita pe corp si chiar pe fata. Daca aveti probleme cu piele uscata pe coate, genunchi sau chiar calcaie, o puteti folosi cu incredere.

Un tub de 240 ml costa 56 de lei si il puteti cumpara de aici.  
Ati incercat acest produs? Stiati de el? 




4 comentarii:

  1. Am mai citit despre ea si recunosc ca ma tenteaza.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu l-am mai folosit,eu folosesc unt de cocos pentru maini,ten,corp...face minuni <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici pana in ziua de azi nu am incercat untul de cocos si am auzit atatea despre el... Problema mea e ca acum am prea multe produse, astept sa termin din ele pana sa mai cumpar altceva. Dar o sa tin minte untul asta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Neaparat,sa vezi ca nu mai cumperi alte produse dupa ce incepi sa il folosesti :)

    RăspundețiȘtergere