Over & Over A Gwen Opi Gwen Stefani Collection

Am castigat aceasta oja la un concurs pe facebook si am fost sa o ridic personal din magazinul Top Line.
Am castigat doar oja rosie, celelalte produse au fost cumparate de mine pentru ca nu am rezistat tentatiei: erau la reducere, ce pot sa spun mai mult?!  
Mi-a placut ambalajul in cutia rosie( din poza), are si cateva pietricele de aplicat pe unghiute si un lipici special. Pe total iti da o impresie buna. Prima oja pe care o detin care vine ambalata. Iti da un sentiment superior parca. Dar asta mi-a confirmat inca o data ca nu trebuie sa judeci o carte o oja dupa coperta ambalaj.
 Nuanta de rosu imi place, nu da spre roz sau portocaliu, e un rosu clasic. Un singur strat de oja este suficient pentru o acoperire buna si o culoare uniforma.
 Se aplica usor, ating eu cuticula ca sunt mereu grabita si orice as face oricum as gresi, dar se usuca repede. Nimic de reprosat pana acum. Dar nu trece nici o zi de la aplicare si incepe sa sara de pe varfuri si sa se cojeasca propriu zis in timpul dusului, sau sa se zgarie.
Oja mai slab rezistenta ca aceasta nu am intalnit niciodata. Si la asa firma de renume. Daca o sa cautati acest produs pe net, o sa il gasiti la preturi incepand de la 145 de lei. Cum justifica ei pretul asta pentru o oja care nu tine nici macar o zi pe unghii? Si nu mi s-a intamplat doar o data, am facut proba de mai multe ori inainte sa scriu aici.
Sa va spun ca mi-am lipit si niste pietricele, dar nu au rezistat nici macar o ora pe unghie? Nici poze nu am reusit sa fac in acest timp :)) iar apoi m-am enervat si nu am mai lipit altele la loc. 
E adevarat ca eu am o sticluta tester, dar ma gandesc ca e totusi originala, adica doar au lipit abtibildul cu not for sale pe el, in rest cred ca e pe bune. 

Am vazut ca aceasta oja e ridicata in slavi pe blogurile din afara, oare difera consistenta de la tara la tara? Ca stiu ca se mai practica asta cu anumite produse si va spun din experienta proprie ca sucul Coca Cola de la noi nu are acelasi gust cu cel din Franta, la fel si cartofii prajiti de la MacDonalds sau biscuitii Oreo. Ca sa nu incep sa vorbesc despre gelurile de dus Dove sau samponul Johnson's Baby din Italia fata de cele de la noi.

Poate o fi si vina mea ca am spalat 3 vase sau ca am unghiile "sensibile". Nu stiu. Ideea pe scurt: nu dati banii pe oje de firma, doar pentru ca sunt de firma, in conditiile in care gasiti aceeasi culoare si la firme mai micute. 

Are cineva oja asta? Sunt doar eu ghinionista si rezista mai mult pe unghiile voastre?




2 comentarii:

  1. Cred ca aceeasi oja o am si eu, dar nu am folosit-o inca (parca tot castigata la un concurs). Mie nu prea imi rezista ojele OPI, asa ca prefer sa nu mi le cumpar mai ales ca au si un pret destul de mare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din descrierea oficiala: contine elemente Swarovski: cristale si nituri. Dar mie nu imi vine a crede ca pietrele alea sunt Swarovski :)) dar cine stie, poate ma insel

    RăspundețiȘtergere