Vizita la Ikea

Saptamana trecuta am fost in Ikea, in interes de serviciu, dar bineinteles ca nu am plecat de acolo cu mana goala. Daca tot am ajuns acolo, am zis sa caut o perna care se pune la geam sa nu mai intre vantul. Desi am fost de atatea ori in acest magazin, tot ma incurc in raioane, nu tin minte deloc harta magazinului. Am ametit pana am gasit departamentul care ma interesa si cand am ajuns acolo, surpriza: perna mea nu mai era pe stoc si nici alt model disponibil :( Am intrebat fetele de pe raion daca o sa mai primeasca, nu au stiut ce sa raspunda, decat mai veniti pe la noi. Da, sigur, ca altceva mai bun de facut nu am, decat sa pierd vremea prin Ikea. De fapt, imi place sa merg acolo, sa ma holbez la produse, problema mea e ca vreau prea multe si nu am bani de cheltuit :)))
Mi-am delectat privirea la etaj, in dormitoarele amenajate, dar am trecut repede prin ele. Nu de alta, dar stau cu chirie si nu are sens sa investesc in mobila atata timp cat eu nu stiu cum o sa arate casa mea.
Pana la urma mi-a atras atentia un suport pentru laptop.
 De obicei stau mereu cu laptopul pe picioare, in pat, pe scaun, in fotoliu. Degeaba mi-am cumparat birou, nu e folosit decat pentru depozitarea cosmeticelor :)) Si cum am mai avut probleme cu supraincalzirea, aerisire proasta, scame si praf in interior( vazute cand am dus laptopul la curatat) si nu in ultimul rand faptul ca ma incalzesc eu ( mai ales vara), am zis ca e timpul sa imi iau o masuta speciala pentru laptop. Am mai avut un suport cu ventilor, dar acela trebuia tinut neaparat pe birou pentru ca ma atingea ventilatorul daca il tineam pe picioare si am renuntat de urgenta la el. L-am cumparat, l-am incercat si a doua zi l-am facut cadou colegei de apartament pentru ca ea sta numai la birou, nu in pat ca mine :)) 
Are un model cu buline destul de dragut. Nu e nici grea, nici usoara. Cred ca e fabricata din pal, ceva imitatie de lemn. 
Desi e inclinata, laptopul nu aluneca, sta perfect pe masuta. 
Pot sa si mananc pe ea, i-am facut deja proba :)) Doar ca trebuie sa ii pliez picioarele, ca sa fie dreapta. Nu poti pune mancarea pe o masa inclinata.
 De cele mai multe ori stau si cu laptopul pe masuta pliata, parca imi e mai simplu asa. Depinde de moment, o folosesc si si. Am dat 50 de lei pe ea si nu imi pare rau. O investitie buna si de durata!

Mi-au mai placut decoratiile de Craciun, dar m-am incapatanat si nu am cumparat nimic. Am deja prea multe. Insa cand am ajuns la sectiunea de lumanari mi-am adus aminte ca am cumparat niste lumanari din Lidl fara suport si ca imi trebuie ceva pe care sa le pun cand le ard. Asa ca am cumparat asta:
Farfurie din sticla suport pentru lumari, la 3 lei bucata.
Trebuie sa ma gandesc cum sa le aranjez. Am 4 suporturi si 8 lumanari, de diferite marimi si 2 culori.
Sunt bune si ca suport pentru pahare sau cani. Destul de utile si astea, zic eu. Bine ca mi-au sarit in ochi, altfel nu cred ca ma gandeam eu sa le cumpar. 

Si la final, dupa casele de marcat, nu puteam sa nu intru in minimarketul acela suedez. Si-am mai cumparat si de acolo ceva dulciuri, pe care bineinteles ca nu am apucat sa le pozez: am inceput sa le mananc direct din masina :)) dar credeti-ma ca au fost foarte bune!

Si cam astea au fost cumparaturile mele din Ikea. Nu m-a costat decat 100 de lei toata afacerea! Fara drum, ca doar am fost cu masina de la birou :))



3 comentarii:

  1. Ce misto arata suportul pentru laptop.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu ador sa ma plimb prin Ikea, sa visez... "uite asa dormitor as vrea, vai dar ce bucatarie frumoasa" :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. te inteleg perfect. chiar daca stiu ca nu o sa cumpar, tot ma uit la ele.

    RăspundețiȘtergere