XMAS TAG

Mai sunt doar cateva zile pana la Craciun si eu inca nu sunt pregatita: nu am cumparat toate cadourile, bagajul nu e gata, nici macar gandit, nu mi-am facut unghiile, nu m-am tuns si lista poate continua. Bine macar ca am scapat de curatenie.
 Ca in fiecare an eu plec din Bucuresti pe 24 Decembrie si ma intorc dupa Anul Nou. Nu am idee ce haine imi iau acasa si ce cosmetice, pentru ca mai am acolo si unele si altele. Nu sunt organizata deloc, pe ultima suta de metrii aleg ce imi pica in mana si sunt gata de plecare.
 Dar nu ma stresez, pentru ca orice as alege nu am cum sa dau gres, doar sunt toate aproape toate cumparate de mine si alese pe masura :) Iar daca ma trezesc ca nu am rujul preferat, e un motiv in plus sa cumpar altul, nu? 


Asa m-a intampinat Bebelul meu acum cativa ani: cu bradul pe jumatate facut, ca doar trebuia sa particip si eu la aceasta operatiune. Anul asta Bebe ne supervizeaza si supravegheaza din Rai.
Craciunul il petrecem mereu acasa. Recunosc ca stau mai tot timpul in fata televizorului. Probabil pentru ca in restul anului nu ma uit la tv ( urmaresc doar cateva secvente din ce ma intereseaza, gen Vocea Romaniei sau Te cunosc de undeva, dar pe internet ). Invitatii nostri sunt deja obisnuiti cu mine si nu au nici o surpriza cand ei sunt aranjati la 4 ace - nu chiar, dar vorba vine - si eu sunt in pijama. Surpriza!!! Da, eu nu ma aranjez de Craciun, un ruj si o crema buna imi sunt de ajuns. Asa imi place, asa ma simt bine si fac ce vreau, pana la urma sunt la mine acasa :) Mai insista mama sa ma schimb inainte sa vina invitatii, dar nu ii merge cu mine. Asta e traditia mea: Craciunul se face in haine de casa. 
Alta traditie de-a mea de Craciun este pazirea bradului ... trebuie sa stau cu ochii pe toti copilasii care vin pe la noi. Nu stiu cum se face, dar numai pe ornamentele mele preferate pun ochii. In fiecare an ma lupt cu ei pentru acesti reni. I-am cumparat din primul meu salariu: au fost 9, acum mai sunt 4! Va dati seama cum a aparut traditia mea, nu? Dupa ce mama a dat renii mei la niste "monstruleti" ( nu ma intelegeti gresit, imi ador verisorii si nepotii). Anul trecut mi-am aparat printesele.
Am cumparat si acum cateva decoratii, desi initial am zis nu , dar nu m-am putut abtine. O sa vedem daca sunt pe placul prichindeilor! :)))
De Revelion schimbam macazul si scoatem tot arsenalul de lupta la inaintare. Ma pregatesc cu cateva ore dinainte, ba apuc si sa dorm putin pe zi ca sa fiu fresh in noaptea dintre ani.

Nu am mai fost la colindat de ani buni, dar o sa incerc sa imi dreg glasul pe cateva bloggerite tare dragi mie, sa imi fac incalzirea inainte de Craciun:
  • Ani, i-am propus Mosului pentru tine o placuta cu un motto inspirational “Look beyond the paint. Let us try to open our minds to a new idea“ si pe langa acesta a mai pus sub brad cateva produse bio. 
  • Oana, am vazut ca ai participat la preselectia pentru modele big size. Daca iti doresti sa urmezi aceasta cale, sper ca Mosul sa iti aduca un contract "gras", frumos si profitabil!
  • Anne, iti doresc liniste, pace si ... pantofi comozi! ca numai pe la evenimente te vad ( in poze ). 
  • Cosmina, cred ca iti trebuie o undita magica sa pescuiesti mai multe idei din creieras si sa le transformi in articole pe blog, iar in weekend sa mergi cu ea la o partida de fishing clasica!
  • Dana, la cat mai multe seminarii de machiaj si sa te vedem mai des mentionata prin reviste sub pozele alea misto cu miresici!
  • Alina,  Mosu' sa ti-l aduca pe iubi impachetat, aranjat si cu fundita rosie la gat, gata pregatit pentru o cina romantica!
  • Ana, sa te scalzi in Channel si Dior!
  • Ana Florina, sa iti aduca Mosu' un puzzle prin care sa dezlusesti misterele pro-bloggerilor! 
  • Stefania, sa te cadoriseasca Mos Craciun cu si mai multa inspiratie in arta fotografiei, ca de talent nu duci lipsa!
  • Tavia, Mosu' nu aduce daruri la chiulangii! Mai ai timp sa redresezi balanta :) 
  • Ioana, sper sa primesti acetona care dizolva instant oja de pe degete, sa nu te mai chinui dupa efectele de ombre si marble nails! Daca stau sa ma gandesc bine si eu am nevoie de ea :))
  • Ira, tu ai nevoie de o busola, sa nu te pierzi prin bazar! Sa incerci cat mai multe dulciuri turcesti si sa faci si poze, macar asa sa ne delectam si noi. 
  • Adela, sa te lafai printre rujuri, fonduri de ten si paletute de machiaj, dar sa te trezesti la timp pentru petrecerea de Anul Nou! 
  • Monica, Mosu a incurcat cateva cadouri si nu mai stie acum daca tu esti destinatara unei rochite de pe dorothyperkins.com sau a unei bratari Pandora!
  • Maria, Mos Craciun nu mai da pe la tine anul acesta, a vazut in scrierile tale ca ai deja un mos .. deghizat! 
  • Elena,  tie iti trebuie un sistem de teleportare, ca pierzi timp pretios pe drumuri intre Romania, Moldova si Turcia.
  • Maria, Mosu a "inteles" aluzia la numele blogului si te-a numit presedinta onorifica a brandului Pandora!
Pentru fete si pentru toti cititorii mei, va dedic melodia mea preferata in acest sezon :
 
 
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
 
 


7 comentarii:

  1. Noi pazim pomul si de pisica :). Multumesc pentru urare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hei, hei! Multumesc pentru urare.. Daca nu ma trezesc la timp pentru Anul Nou, iau exemplul tau de la Craciun si ma trezesc ca ma duc in hainele de casa la petrecere :)) Te pup, sarbatori fericite :)

    RăspundețiȘtergere
  3. <Multumim!! Sarbatori fericite si tie! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu i problema daca ma pierd prin bazar, bani sa am! Multumesc pentru urare, sarbatori fericite! :*:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Sarbatori Fericite draga mea,multumim pentru colind,superba melodia <3

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc mult pentru urare, Sarbatori Fericite!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sarbatori fericite... Am citit articolul tau cu zambetul pe buze :) .. Cred ca trebuie sa imprumut de la tine traditia cu pazitul bradului :))))

    RăspundețiȘtergere