Idee de cadou pentru Ea sau pentru El

Dupa cum v-am spus pe facebook, astazi o sa merg la un party aniversar: blogul lui Kleo implineste 4 anisori si mai este si ziua ei de nastere pe 17 Februarie. Pentru ca nu o cunosc prea bine in realiatate,  mi-am stors creierii sa ma gandesc la un cadou potrivit pentru ea: 

  • de produse cosmetice nici nu se pune problema, are casa plina de ele, ba ale ei, ba primite de la sponsorii evenimentului  ‪#‎kleo4yearblogiversary‬  : pentru noi, dar cred ca si pentru ea.
  • o carte? nu ii cunosc gusturile
  • hainute? nu ii stiu masura.

Este greu sa alegi un cadou pentru o persoana cunoscuta, dar pai pentru cineva pe care l-ai intalnit o singura data? Pana la urma am gasit eu ceva de cumparat de prin oras ( va spun dupa ce ma intorc de la party, pastram surpriza inca pentru ea daca citeste acest articol) o cutiuta super utila , cu oglinda, de purtat in geanta in care poti pastra un ruj, o pensata, o forfecuta de unghii sau orice iti trece prin cap si chiar daca e prea devreme am cumparat un martisor pentru ca mi-a placut modelul! Nu am facut poze la ce i-am cumparat ei, dar am totusi poze pentru ca mi-am luat si pentru mine la fel :)) 
Doar ca eu am luat cutiuta portocalie, pentru Kleo am luat rosie, in care am pus un balsam de buze de la Nivea.
Eu port brose pe palton tot timpul anului, nu doar in Martie. 

Am mai completat punguta de cadouri cu niste biscuiti home-made! Mi-a venit ideea pe la 11 noaptea in timp ce cautam prin dulap cum sa ma imbrac la petrecerea mai sus mentionata. 

Arata destul de bine, nu? Daca va place ideea, reteta o puteti citi aici

Daca doriti ceva mai sofisticat puteti cumpara o cutie din metal, exista pe piata o multime de forme, culori, marimi si modele! Eu am una cu tematica de ... de Craciun! O folosesc tot timpul anului, pentru ca ma binedispune. Biscuitii se pot pastra direct in cutie, dar mie imi place totusi sa o tapetez cu foaie de copt. 
Daca nu va pricepeti la gatit, gasiti si fursecuri/biscuiti de cumparat :D Dar cred ca e mai dragut sa faceti voi ceva personal pentru o persoana draga ;) 


Nu aveti cum da gres cu un astfel de cadou. Cui nu ii place ceva dulce?  Si e un cadou unisex! Merge si la baieti si la fete. Bineinteles, asta nu inseamna ca nu trebuie sa cumparati si altceva!

5 comentarii:

  1. ce frumos, mergi la party :) aștept sa vedem ce anume i_ai luat cadou :) sigur o sa fie o surpriza plăcută pt ea :)
    arata bine biscuiții tai si par si gustoși, acum pe seara am făcut prajitura inteligenta :)
    petrecere frumoasa ! 💋💜😘

    RăspundețiȘtergere
  2. Abia astept sa vad ce i-ai luat si poze de la petrecere. Biscuitii arata delicios! <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce imi place prajitura inteligenta, buna si gustoasa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Inca nu m-am incumetat sa scriu cum a fost la party.

    RăspundețiȘtergere
  5. vaaai eu de ce nu stiu de postarea asta deeeeaar <3 am papat a doua zi biscuitiiii pe toti cu mami, tati si iub :))) au fost deliciosi, iar cadourile tale au fost perfecte, nu trebuia sa te deranjezi :*

    RăspundețiȘtergere