Lotiune micelara Bioderma, review

Se implinesc 3 anisori de cand am descoperit lotiunea micelara pentru piele sensibila de la Bioderma, Sensibio H2O si inca se mentine pe prima pozitie in clasamentul produselor pentru curatat fata si ochii. In tot acest timp am incercat o multime de alte demachiante si ape micelare, dar niciuna nu m-a convins sa renunt la Sensibio in favoarea lor. Ba chiar am incercat si alte ape micelare de la Bioderma, dar degeaba. Prin urmare am mereu in casa macar o sticla de apa sensibila, cum imi place mie sa-i spun. De obicei imi fac stocul in perioada promotiilor, cand e activa oferta 1+1 gratis. Cu parere de rau va spun ca am ratat oferta de acum 2 luni ( cred ), sper ca in martie sa fie din nou!

Am vrut initial sa fac o comparatie intre Sensibio H2O, Sebium H2O si Hydrabio H2O, dar prea tarziu mi-am dat seama ca in loc sa cumpar Hydrabio am luat de pe raft ABCDerm H2O, care este tot o solutie micelara, doar ca este varianta pentru bebelusi si copii. In apararea mea pot spune ca se aseamana ambalajul, ambele sunt albastre :))

Sensibio H2O este formulata special pentru pielea sensibila, normala sau uscata. Curata fara sa agreseze fata si indeparteaza perfect machiajul rezistent la apa. Nu usuca tenul si nici nu ma ustura ochii de la ea. Este singurul produs demachiant de la care nu ma trezesc cu urme negre sub ochi. Si un aspect foarte important pentru mine este faptul ca nu are miros! 


 Sebium H2O este recomandata persoanelor cu ten mixt sau gras. Nu demachieaza asa de bine precum sora ei rozalie: fondul de ten, fardurile, rujul, le "spala" cu usurinta, dar pentru tus, eyeliner si rimel trebuie insistat. Nu irita ochii, dar mie imi usuca fata si apare senzatie de piele care strange. Cum aplic o crema hidratanta dispare aceasta senzatie, dar simt ca nu mi se potriveste deloc aceasta lotiune micelara, cu toate ca am tenul mixt mai mult spre gras. Si pe deasupra are si un parfum care nu imi place! 

Hydrabio H2O a fost creata pentru tenul deshidratat si sensibil. Nu stiu mai multe despre ea, urmeaza sa o incerc. 

ABCDerm H2O este o solutie micelara fara clatire pentru igiena sugarilor si a copiilor, dar poate fi folosita cu incredere si pentru demachierea tenului adult. Cel mai greu curata rimelul si uneori ma trezesc dimineata cu ochi panda ( urme negre sub pleoape). Nu imi place nici parfumul acestei solutii, dar asta e doar o preferinta personala, nepoteilor mei le place! Nu irita ochii, nu usuca pielea si nu lasa pelicula grasa. 
Dintre aceste 3 solutii micelare, pentru mine (ten mixt, normal spre gras, cu tendinta acneica) cea mai potrivita este Sensibio H2O: pe langa faptul ca indeparteaza cel mai bine orice urma de machiaj, nici nu are parfum, celelalte au. 

Toate aceste produse sunt non-comedogene, fara alcool si fara conservanti. ABCDerm se gaseste in varianta de 100 ml ( cum am eu) si varianta cu pompita de 1 l, toate celelalte sunt in sticle ( fara pompita) de 100 ml, 250 ml si 500 ml. 

Eu prefer sa cumpar aceste produse de la Farmacia Tei pentru ca au preturile ceva mai mici fata de alte locatii: varianta de 100 ml este 9 lei, cea de 250 ml este 32 de lei si varianta de 500 ml este 45 lei. Sunt produse scumpe, dar merita toti banii. Ati incercat vre-o lotiune micelara de la Bioderma? Cum v-ati impacat cu ea?



4 comentarii:

  1. Eu am incercat Sebium H2O, imi place, sterge bine, dar are un gust amarui. Sincer, o prefer pe cea de la Garnier, e buna, strege foarte bine si e mult mai ieftina ca cele de la Bioderma.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sebium nu mi-a placut, nu sterge asa de usor machiajul ca varianta roz. Garnier verde foloseam inainte sa descopar SensiBio H2O, e buna, dar nu se compara ; ceva de genul Sensibio sterge de 2 ori mai bine cu o cantitate mai mica de produs decat Garnier.

    RăspundețiȘtergere
  3. Toata lumea o iubeste, numai eu nu am incercat o! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. nici eu nu am incercat, nu am pt ce sa folosesc demachiant pt ca nu ma machez decat foarte rar :) si atunci ma demachez cu nivea :)

    RăspundețiȘtergere