Produse terminate, 13

Desi am impartit in doua produsele terminate pe luna ianuarie (cititi prima parte aici), constat ca tot am uitat cateva ... Asta e, le pastrez pentru luna viitoare.
1) Servetele umede FreshLife, cumparate din Cora: nu prea imi plac, sunt micute si prea subtiri.
2) Elastic de par folosit la maxim, cateva agrafe ratacite si cam ruginite si un inel in forma de fluturas care a fost foarte purtat la vremea lui, dar care din pacate a pierdut o aripa si cateva pietricele :(
3) O solutie de la Favisan pentru acnee si puncte negre: nu am observat nici o imbunatatire a tenului de la aceasta solutie. Are un miros intepator si coloreaza fata ( in galben). Nu mi-a placut pentru ca nu a avut efect.
4) 3 creioane de ochi: unul negru de la NYX, un creion dublu de la Oriflame: mov& argintiu, un creion gri no-name. Cel mai folosit este cel de NYX, mi-a placut mult, culoare neagra intensa si foarte rezistenta. Celelalte nu au fost prea folosite, dar le am de ceva vreme si nu vreau sa le mai folosesc.
5) Un fard roz tip baton, de la Avon, care a fost produsul meu preferat in aceasta toamna si folosit in continuare pana l-am terminat.
6) Lentila de contact ( de vedere) de la Bausch&Lomb
7)  Periute intradentare, diferite marimi, despre care am scris aici. Le folosesc zilnic si nu cred ca voi renunta candva la ele.
8) Am primit chestiutele astea colorate impreuna cu niste lentile colorate, castigate pe pagina Valentinei ( Tyana pe youtube ). Se presupune ca te poti farda cu ele. Aplici buretelul pe pleoapa, presezi si gata ai un machiaj  in doua nuante :)) Eu am incercat de curiozitate la un singur ochi si a iesit un dezastru total :))
 9) Prima mea paletuta de farduri adusa din Italia, no name, cumparata de la un magazinas de langa hotel. Au trecut peste 5 ani de cand nu o mai folosesc, dar am pastrat-o pentru ca fardul roz a fost si este cea mai frumoasa nuanta de roz pe care am folosit-o vreodata si nici pana in ziua de azi nu am gasit ceva asemanator. Imi pare rau sa o arunc, dar nu mai am ce face cu ea, ocupa spatiu de pomana si e vremea sa-mi iau ramas bun raman de la ea!

Cam atat pentru produsele terminate in luna ianuarie. Voi ce ati mai consumat in ultimul timp?



2 comentarii:

  1. Nicoleta Alexandra3 februarie 2015 la 22:04

    Nuantele paletutei chiar erau frumusele :D
    N-am folosit nimic de la NYX si chiar ma tenteaza cateva produse!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dintre toate produsele doar servetelele acelea umede le-am incercat si tin minte ca nu mi-au placut.

    Kisses,

    http://culore.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere