Zuhair Murad Paris Fashion Week Spring 2015

Ieri am fost la spalatorie cu masina si pentru ca era destul de frig am intrat in sala de asteptare. Am preluat instant comanda telecomenzii [ pentru ca eram singura acolo, restul asteptau afara :)) ] si tot schimband canalele mi-a atras atentia rochia aceasta:
Am ramas captivata. Nici nu pot sa spun in cuvinte cat de mult mi-au placut aceste rochii: si modelul, si forma, si materialul, si culoarea, TOT! Timp de jumatate de ora m-am teleportat la Paris Fashion Week. 
Nici nu vreau sa ma gandesc cat de mult costa o rochie de acest gen, m-am uitat orientativ la cateva modele din colectiile trecute si ce imi place mie sare de 5000 de lire. Sunt si cateva la 2-3 mii, dar nu ma incanta. 
Va las cateva poze cu modelele care mi-au placut mie cel mai mult:
Si finalul de colectie: mireasa! 

Puteti vedea aici toata colectia:

Photo Credit: Getty Images/Kristy Sparow
Video Credit: Fashion Channel – Milano

Ce parere aveti despre aceste rochii? Mie mi se par rochii de poveste, de printese, dar misterioase si sexy in acelasi timp. Cred ca o sa imi lipesc cateva pe frigider :)) poate asa o sa fiu mai motivata sa slabesc! 



2 comentarii:

  1. Superbe rochii, intr-adevar...Dar trebuie sa ai si un context adecvat unde sa le imbraci.

    RăspundețiȘtergere
  2. nunta,bal sau cine stie ce evenimente mondene. La noi daca te aranjezi asa sa iesi la restaurant se uita lumea la tine de parca ai 3 ochi in frunte :)) In afara nu te baga nimeni in seama.

    RăspundețiȘtergere