Produse terminate, 12

Am strans destul de multe produse terminate, expirate sau care pur si simplu vreau sa le arunc pe parcursul primei luni din acest an, asa ca azi va arat o parte, iar maine restul ( edit: partea a doua o puteti citi aici )  
Nu de alta, dar nu mi-a placut cum se vad toate in poza de grup :)) 
1) Servetele umede de la Toujours, cumparate din Lidl: sunt preferatele mele, si ca marime si ca grosime si nici nu se usuca repede in ambalaj. Le folosesc lejer 2 luni de zile.
2) Servetele intime umede Catherine, cumparate din Kaufland: le-am cumparat pentru ca aveam nevoie pe moment de servetele umede si am vazut ca sunt la reducere, cred ca am dat 1 leu pe ele, abia mai tarziu am observat ca sunt de fapt servetele intime. Eu le-am folosit doar pe post de servetele umede, m-am sters pe maini cu ele si mi-am sters cizmele :)) 
3) Rezerva de sapun de la Nivea, cu aroma de lamaie: imi place mult aroma de lamaie si faptul ca este un sapun tip gel. Am momente cand prefer sapunul crema, alta data sapunul tip gel, sau alteori le combin. Am citit undeva ca nu e bine sa combini sapunurile, dar sincer mie nu imi pasa, plus ca nu era nicio explicatie logica, cred ca era mai degraba o preferinta personala. Ei bine, eu prefer sa combin sapunul: diferite texturi si arome, ca sa nu mai spun de culoare. Acesta de exemplu este verde. Se vede foarte frumos in sticluta combinat cu un sapun crema alb si altul de la Palmolive tip gel de culoare rosie :))) 
4) Balsam de par Perfect Mousse din cutia de vopsea fara amoniac de la Schwarzkopf: lasa parul moale si catifeat, dar nu am observat o revitalizare a culorii dupa folosire cum promite in descriere. 
5) Pastiluta gel de dus de la Sephora cu aroma de capsuni: prima data cand folosesc acest tip de pastilute de la Sephora. Imi place mult mirosul, dar nu persista deloc pe corp dupa clatire. Nu pot sa spun ca am ramas prea incantata. O capsula costa 3 lei si mie nu mi-a ajuns pentru o spalare, am mai folosit si alt gel de dus, dar asta e moftul meu, pentru ca eu ma supunesc de 2 ori. Pentru o persoana normala probabil ar fi fost de ajuns :))) 
6) Betisoare de la Iseree, cumparate din Lidl: nu imi plac cum arata, betele au o culoare stearsa si  si capatul din bumbac este foarte subtire. Pare ciudat sa spun acum ca nu imi plac pentru ca ma enerveaza culoarea batului, dar asta e adevarul. Stiu ca nu influenteaza modul de folosire, dar ma enerveaza :)) Nu este prima data cand le cumpar si singurul motiv pentru care le-am luat de pe raft a fost pentru ca nu am gasit alta marca, era seara tarziu si chiar aveam nevoie de acest produs. As vrea sa spun ca nu o sa mai cumpar acest produs, dar parca deja ma vad in aceeasi situatie de necesitate maxima si Lidl singurul magazin deschis! 
7) Dedodorant Dove Invisible Dry: destul de bunicel, folosit in combinatie cu Odaban si Perspirex.
8) Deodorant Dove, varianta original, tip spray : folosit de asemenea in combinatie cu cele doua de mai sus. Prefer deodorantele tip stick sau roll-on, dar observ ca in ultimul timp am folosit mai mult tip spray :)) Dar asta doar pentru ca le-am primit, nu le-am cumparat eu. 
9) Sampon uscat Batiste, XXL Volum, primul meu tub consumat din acest produs: lasa parul curat si chiar ii da volum. Imi place. Se vede diferenta. Merita banii, dar trebuie sa am grija sa nu devina un obicei sa folosesc acest produs, in loc sa imi spal capul. Saptamana trecuta am amanat 2 zile spalarea pe cap, cu toate ca am facut dus. Dar in apararea mea pot sa spun ca am fost foarte obosita :)) Eu care stau de obicei minim jumatate de ora la dus, atunci am terminat in maxim 5 minute. 
10) Solutie pentru lentile RenuMultiplus, varianta cea mai mica, pe care o tin in geanta dupa mine.
11) Tus color, mov, cumparat de la un magazin de cartier. Culoarea mi-a placut, un mov destul de cuminte, dar eu nu folosesc tus, nu imi place cum imi sta. Nu stiu de ce l-am cumparat. M-am jucat de cateva ori cu el, dar nu am iesit din casa machiata cu el si il arunc pentru ca il am de aproape un an de zile. 
12) Gel Isotrexin impotriva acneei: nu m-a ajutat acest produs, nu am observat nici o imbunatatire. Este produs de aceeasi companie care fabrica Brevoxilul, care este produsul meu preferat in acest moment pt. tratatrea cosurilor. Stiu si acum cat am dat pe el, fix 56 de lei. Foarte mult, mai ales pt un produs care nu face nimic. Il arunc pentru ca a expirat, dar oricum nu m-am atins de el de mai mult de un an de zile. 
13) Rimel Twist up the Volume de la Bourjois, despre care am scris aici.

Daca sunteti curioase sa vedeti si restul produselor consumate, intrati si maine pe blog :)



4 comentarii: