Sampon Gerovital H3 Derma+, Review

Anul trecut, la sfarsitul lunii Septembrie, Farmec a lansat prima gama de produse dermatocosmetice din portofoliul lor: Prof. Dr. Ana Aslan Gerovital H3 Derma+. Aceasta gama cuprinde 15 produse destinate procesului de tratare a unor afectiuni ale pielii si parului, precum acnee, piele iritata, uscata, scalp cu diverse probleme. Sunt produse hipoalergenice, testate sub supraveghere dermatologica, fara parabeni  sau alte substante sensibilizante. 

Eu am 3 produse din aceasta gama: samponul pentru scalp sensibil, fluidul de curatare si demachiere pentru fata si ochi si crema masca calmanta si regenerativa. Pentru restul produselor din aceasta gama puteti intra pe site-ul oficial Farmec

De cateva luni de zile am folosit constat samponul pentru scalp sensibil Gerovital H3 Derma Plus si mi-am conturat o imagine destul de clara despre el.
Am un par normal, vopsit blond (fara decolorare, cu vopsea fara amoniac) si fara alte probleme majore: matreata, scalp sensibil sau mancarimi, asa ca nu ma pot pronunta in privinta lui daca calmeaza sau nu scalpul iritat, dar va pot spune ca imi place pentru ca imi lasa parul curat, cu mult volum, fata de alte sampoane care pur si simplu imi pleostesc parul. 
Samponul are o textura apoasa, curge printre degete si se intinde destul de greu pe par la prima aplicare pentru ca nu face spuma. Clatesc si aplic din nou sampon. Pe parul partial curat am observat ca se intinde mai usor si chiar incepe sa faca putina spuma. Daca nu imi place cum imi simt parul, uneori folosesc si de 3 ori sampon. Nu ma deranjeaza acest lucru, doar ca trebuie clatit bine. 
Fata de alte sampoane de la Farmec, acesta nu incurca parul! Folosit in combinatie cu balsam de par ( de la alta firma), netezeste firele de par rebele, dar din pacate volumul scade, asa ca eu prefer sa nu folosesc balsam deloc. Am terminat un tub de 200 ml in 3 luni ( doar eu l-am folosit ) si am avut intentia sa il cumpar din nou, doar ca nu l-am gasit in magazine. 

Intre timp, m-am documentat si am aflat ca toate produsele din gama Gerovital H3 Derma+ se gasesc exclusiv in farmacii si pe site-ul oficial al companiei Farmec. Samponul costa in jur de 35 de lei si inca ma gandesc daca o sa dau comanda pe net sau daca incep sa fac turul farmaciilor :) 

Acest sampon a urcat rapid in topul preferintelor mele si singura diferenta dintre el si samponul meu preferat este aceea ca de la Johnson's Baby nu plang  daca am ghinionul sa imi intre spuma in ochi, in rest rezultatul final este acelasi: un par frumos, voluminos si chiar stralucitor! 

Voi ati incercat acest sampon? Ce parere aveti despre el? 


4 comentarii:

  1. Si eu l-am folosit si mi-a placut mult cum s-a descurcat cu parul meu si cu scalpul predispus la matreata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu l-am folosit pe acesta. De la Farmec am folosit un singur sampon si am fost multumita.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu l am incercat... il am... dar nu l am incercat, aveam nevoie de o parere.. multumesc draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu l-am incercat dar sunt tentanta sa-l cumpar pentru ca ma confrunt cu scalpul sensibil si matreata. O sa-l caut prin farmacii poate il gasesc,daca dau comanda oline trebuie sa platesc si transportul.... :D
    Multumim de review! :-* <3

    RăspundețiȘtergere