Cat valoreaza fata mea?

Am stat mult si m-am gandit daca vreau sa stiu cat valoreaza fata mea. Nu de alta, dar cand am vazut cate produse folosesc alte fete si sume de 4 cifre, m-am intimidat putin. In primul rand pentru ca folosesc putine produse, iar apoi pentru ca sunt destul de ieftine. Dar macar pot sa ma laud ca imi place si ma simt bine in pielea mea daca nu folosesc atatea chestii, nu?
Dupa ce am pus una langa alta produsele folosite ieri dimineata mi-am dat seama ca de fapt nu sunt chiar asa de putine :)) Bine recunosc, am folosit mai multe decat de obicei. O sa va arat ce folosesc in mod normal, zi de zi, ce adaug cand am putin mai mult timp la dispozitie si nu sunt pe fuga si va spun si ce mai am prin casa si folosesc cand ma ranjez cu adevarat!

In fiecare dimineata dupa ce ma spal pe fata cu apa micelara SensiBio H2O ( 45 lei), folosesc crema anti-acnee Brevoxyl ( 17 lei). Dupa 5-10 minute, aplic un gel racoritor hidratant pentru ten mixt de la Naturissimo ( 85 lei) cu factor de protectie SPF15 , care ar fi trebuit sa imi tina sub control transpiratia, dar nu are nici un efect in acest sens. De obicei foloseam si un bb cream, dar in ultima luna am sarit peste acest pas. Dupa incep machiajul ochilor:
  • rimel Sumptuous Extreme Estee Lauder ( 110 lei) cel mai scump produs folosit. Ca sa fiu sincera va spun ca nu am dat eu banii pe acest produs, l-am primit in cadrul unui eveniment beauty blogger. De obicei nu depasesc suma de 50 de lei pentru un rimel. 
  • creion negru Melkior ( 20 lei )
  • Jumbo Eye Pencil de la NYX, in nuanta Strawberry Milk ( 27 lei, cumparat la reducere cu 22) 
  • Rujul meu preferat de la NYX : Matte Lipstick Sweet Pink. Intrati aici sa vedeti nuanta. ( 27 de lei, dar eu l-am prins la reducere cu 22). 
  • Baton fard de la Avon sau Oriflame,  niciodata nu tin minte exact, dar este printre preferatele mele de mult timp si daca aveti rabdare sa cautati sigur il mai gasiti pe blog prin articolele cu produse preferate. Nici nu mai stiu cati bani am dat pe el, dar ma gandesc ca este undeva in jur de 20 de lei.
  • Fard roz de la Sephora, nu il folosesc zilnic, doar cand vreau mai multa culoare pe pleoapa. Costa in jur de 50 de lei, daca il prindeti la reducere este 15 lei. Problema este ca nu toate nuantele sunt la reducere :( 
  • Ruj rosu de la Bourjois ( 34 lei).  Plec de acasa cu buze mov si ma intorc cu ele rosii :)) Am boala sa imi schimb nuanta rujului in timpul zilei. Uneori am 2-3 rujuri in geanta si le schimb in functie de ce stare am. 
Pana acum am un total de 425 de lei, dar pentru ca nu folosesc zilnic fardul de la Sephora, fata mea valoreaza in medie doar 375 de lei. Si ca sa ma simt eu bine o sa scad si pretul rimelului pentru ca nu am dat eu banii pe el si il inlocuiesc cu ultimul rimel folosit mai des, adica un rimel de la Melkior ( 30 lei) si ajung la 305 lei! 

Am adaugat in poza de grup inca 3 produse pe care le folosesc doar cand nu sunt pe fuga sau cand am ceva cosuri vizibile pe fata:
  • fondul de ten de laVichy Normaderm ( 60-70 lei) 
  • pudra minerala de la Joko Cosmetics ( 75 lei) o folosesc pe post de bronzer sau fard iluminator in functie de restul produselor folosite.
  • blush de la Farmasi ( 15 lei)  
Si asa ajungem la fabuloasa suma de 585 de lei ( daca folosesc toate produsele din lista, inclusiv rimelul de la Estee Lauder). 

Pentru un machiaj efectuat ca la carte, am o multime de alte produse: baza de pleoape, corector, anticearcan, palete de farduri, pudra, creion de buze, etc, etc, etc. Dar pentru ca nu le folosesc intr-o zi normala, nu avea sens sa le trec aici. 

Eu am inclus in acest calcul si produsele pt demachiere si ingrijire a tenului pentru ca nu sar niciodata peste acesti pasi. Mai degraba ies nemachiata din casa, dar nu trece zi fara sa folosesc apa micelara, Brevoxyl-ul si crema hidratanta! 

305, 425 sau 585 de lei este valoarea mea. Putin in comparatie cu ce am citit la alte fete :)) Fata voastra cat valoreaza?





5 comentarii:

  1. Ce ne-am nimerit, am postat aproape în același timp tag-ul ăsta. :)))
    Ai făcut niște calcule foarte detaliate, eu n-aș fi putut să fac astfel fiindcă produsele de makeup variază la mine destul de mult de la o zi la alta. Așa că am ales să prezint ce am folosit într-o anumită zi. Dar oricum suntem pe aproape, și mie tot o sumă asemănătoare mi-a dat. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. La mine a fost usor pt ca folosesc aceste produse zilnic de mai mult de o luna de zile. Rujurile le schimb de cateva ori pe zi si nuante diferite de la o zi la alta, dar la farduri am momente cand port aceleasi nuante cu saptamanile.

    RăspundețiȘtergere
  3. Curaj! Odata ce incepi sa aduni produsele pentru poza e usor :)

    RăspundețiȘtergere
  4. macar de curiozitate si tot merita facut :)

    RăspundețiȘtergere