Cumparaturi de la Hello Free Z One Discount

De cateva luni tot vad mesaje pe facebook si pe diverse bloguri despre cumparaturi realizate in magazinul Hello Free Z One Discount. Nu stiu de ce am impresia ca sunt singura bloggeritza care nu a trecut pragul acestui magazin, dar iata ca azi s-a intamplata minunea!
La inceput am fost descurajata de locatia magazinului: Sos. Pantelimon nr. 255 pentru ca este foarte departe de zona in care locuiesc eu ( Berceni) si la fel de departe de zona in care lucrez ( Aviatorilor). Noroc ca azi am avut treaba la Spitalul Fundeni ( in interes de serviciu, nu personal) si "m-am milogit" de sofer sa ma duca pana acolo. Nici unul din noi nu stia exact locatia, dar ne-am ghidat dupa numarul strazii. La un moment dat nu am mai vazut nici un numar pe blocurile din zona, dar ne-am uitat dupa numele magazinului si mi-a sarit in ochi sigla mare, neagra pe care am recunoscut-o de pe pagina oficiala de facebook
Prima impresia a fost una de inghesuiala, pentru ca este foarte mic spatiul, dar dupa ce am ocolit raftul din mijlocul incaperii mi-am dat seama ca mai este inca o camera in spate si m-am linistit.
Primele lucruri pe care le-am vazut in magazin au fost articole de petrecere: confetti, coifuri, lumanari si cadouri/jucarii pentru copii. Am trecut repede de raftul cu dulciuri pentru ca daca ma uitam la ele sigur cumparam ceva si adio dieta. 
Eu am mers aici cu un singur gand in minte: sa cumpar samponul uscat Batiste cu arome de cirese pe care l-am vazut azi la Ira.  In rest nu aveam nevoie de nimic, dar daca tot am ajuns acolo am mai luat una, alta:
1) Sampon uscat Batiste. Costa doar 19 lei, fata de 24 lei la SensiBlu sau 29 lei in Douglas. Imi place la nebunie varianta XXL Volume, despre care am scris pe larg aici si am vrut sa vad cum este acesta cu miros de cirese.
2) Un mini set I love, cu aroma de fructe de padure, alcatuit dintr-o lotiune de corp si un gel de dus care se poate folosi si ca spumant de baie. Nu am mai incercat niciodata produse de la I love, desi m-am lovit de ele de nenumarate ori prin magazine. Acest set cu 2 produse de 60 ml fiecare a costat 10 lei.
3) Un set de servetele cu model, la 2.5 lei, pentru ca tot m-a prins febra vopsitului oualor fara chimicale, tehnica descrisa in acest articol
4) Daca tot nu mi-am luat ceva dulce, am luat ceva de baut: o cutie de suc fara zahar adaugat Jaffa Gold Cramberry, la 5 lei.

Am mai ochit cateva lucruri pe care mi le doresc, gen o untiera rosie cu bulinute albe si ceva chestiute pentru decor, dar raman pe data viitoare. 

Imi pare rau ca nu am avut timp sa stau sa studiez "oferta" pe indelete, dar eram totusi in timpul serviciului :))) Next time! 

Daca sunteti in zona sau nu va deranjeaza distanta in caz de stati departe, va recomand sa mergeti la acest magazin. 

2 comentarii:

  1. Trebuie să iau și eu varianta aia cu cireșe a șamponului uscat, data viitoare când ajung. :D Setul I love l-am luat și eu data trecută (de fapt am luat mai multe, dar doar unul l-am păstrat pentru mine) și mi-a plăcut mult loțiunea de corp (gelul de duș n-am apucat să-l încerc). Pentru data viitoare când ajung am de gând să-mi fac listă cu ce vreau, ca să nu mă mai las furată de peisaj. :)) Pe listă o să fie sigur niște seturi I love, Batiste și niște produse pentru păr (aici am cam multe opțiuni).

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum ti se pare samponul cu cirese?:D Acum ma simt cu musca pe caciula ca te-am facut sa mergi, sper sa-ti placa :))

    RăspundețiȘtergere