Ivatherm lotiune micelara pentru fata si ochi, piele sensibila

Nu mai e un secret ca prefer lotiunile micelare in detrimentul produselor demachiante clasice. Ultima lotiune micelara incercata de mine este cea de la Ivatherm  pentru fata si ochi, varianta pentru piele sensibila. 
Eu am cumparat  revista Unica si am primt cadou aceasta sticla de 100 ml, dar produsul full size are 250 ml si costa in jur de 40-45 de lei. 
Nu imi place deloc aceasta lotiune micelara. Nu indeparteaza in totalitate machiajul ochilor ( nu folosesc produse rezistente la apa ) si trebuie insistat destul de mult. Cel mai greu indeparteaza creionul negru si rimelul. Nu ma ustura ochii de la ea, dar se inrosesc si sunt destul de agresati.
Poate fi folosit cu succes pentru curatarea fetei, inclusiv fondul de ten, dar trebuie folosit mai mult produs si mai multe dischete demachiante in comparatie cu alte lotiuni micelare. Este putin mai buna decat Nivea, dar mult sub Bioderma. Insa daca ma gandesc la pret si efecte, prefer sa cumpar Nivea pentru ca dferenta de pret e uriasa, aproape dubla si efectele sunt similare. 
Este un produs hipoalergenic, dar contine parfum, un parfum destul de discret, dar enervant in acelasi timp. 

Pe toata perioada cat am folosit aceasta lotiune micelara am avut ceva probleme cu acneea, care s-a imbunatatit vizibil de cand am incetat sa o mai folosesc. Poate a fost o coincidenta, poate a inceput sa dea randament tratamentul cu Brevoxyl sau poate pur si simplu am avut probleme hormonale. Nu pot sa spun cu siguranta ca acest produs a inrautatit starea mea sau ca mi-a trecut pentru ca am incetat sa il mai folosesc, dar  cu siguranta nu voi mai cumpara acest produs. Poate e doar o chestie mentala, dar asta e impresia pe care mi-a lasat-o.
Cel mai mult mi-a placut sa o folosesc dimineata, pe pielea deja curata, pentru reimprospatarea tenului si cam atat. Este mai degraba o lotiune tonica, decat o lotiune micelara. 

Mie imi este frica sa mai folosesc acest produs, dar asta nu inseamna ca nu e bun, doar ca mie nu mi-a priit sau ca l-am folosit eu intr-o perioada "proasta", dar nu mai risc. Raman la prima impresie (de fapt impresie de o luna de zile)!




5 comentarii:

  1. pana la urma care ar fi cea mai buna?cea de la bioderma?garnier apa micelaraai testat?Ca ma intereseaza parerea

    RăspundețiȘtergere
  2. Se mai plângeau unele fete că le-ar fi apărut coșuri după ce au folosit această micelară. Probabil ați făcut o alergie de la parfumul din ea.
    Am fost tentată să o cumpăr de mai multe ori, dar nu mi-a convenit că are parfum. Mai bine rămân la Garnier!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. PEntru mine cea mai buna este SensiBio H2O de la Bioderma. De vreo 3 ani nu am mai folosit Garnier si intre timp si-a schimbat formula. O sa o incerc in curand,sa vad cum este. Cea veche era buna, doar ca nu imi placea parfumul ei. Acum am inteles ca este fara parfum.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu trebuie sa incerc Garnier, cand foloseam eu avea parfum,acum am citit undeva ca este fara. Eu aveam ceva cosuri inainte sa incep sa folosesc Ivatherm, dar de obicei in 2-3 zile imi treceau. Am tras o luna de zile cu ele, plus ca imi apareau altele. Acum sunt bine. Am terminat sticla de vreo saptamana.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ador lotiunile micelare...preferata mea este Bioderma, dar merge si cea de la Garnier pe care-o folosesc in prezent.

    RăspundețiȘtergere