Produse terminate, 15

Am avut si la sfarsitul lunii Martie o plasuta plina cu ambalaje goale, pe care le-am insirat pe "podea" inainte sa le arunc:
Cam multe produse la prima vedere si ceva voluminoase ambalajele.
1) Servetele umede Toujours, de la Lidl. Am mai vorbit despre ele pe blog.
2) Servetele umede Ops Fresh: umede doar cu numele, nu mi-au placut de cand am deschis pachetul, iar la o saptamana dupa s-au uscat complet.
3) Betisoare de bumbac Iseree, din Lidl: nu imi plac, am mai vorbit despre ele pe blog.
4) Dischete demachiante Bella: ieftine si bune.
5) Absorbante de uz zilnic Lady Anion: prima data cand folosesc produse de la aceasta marca. Nu am simtit o diferenta notabila fata de alte produse de acest gen, dar mi-a placut faptul ca sunt ambalate individual. 
6) Canogen gel pentru igiena intima: delicat si bland cu pielea, dar nu imi place mirosul chiar daca nu este puternic si dispare imediat dupa clatire. Am folosit acest tub mai bine de jumatate de an si a costat in jur de 25 de lei, cumparat din farmacie. Destul de bun produsul, dar nu l-as mai cumpara pentru ca vreau ceva fara miros. Si din graba am cumparat alt gel intim, cu un miros si mai oribil decat acesta :))) si nu, nu e pacaleala de 1 Aprilie. 
7) Nivea apa micelara, despre care am scris aici
8) Bioderma Hydrabio H2O, despre care am scris aici.
9) Sapun lichid Palmolive Black Orchid: una din aromele mele preferate. Mirosul rezista pe maini 1 -2 ore dupa spalare, dar chiar imi place aroma.
10) Gel de noapte Beauty Cycle de la Amway: am avut toata gama, dar acesta este singurul produs pe care nu am reusit sa il termin. Adevarul este ca nici nu mi-a placut. am avut asteptari mari de la aceasta gama, dar nu am vazut niciun rezultat. Sunt produse scumpe, dar nepotrivite mie. Am folosit jumatate, dupa care a expirat si l-am folosit sa imi sterg incaltamintea cu el. Clar nu voi mai recumpara acest produs si nici aceasta gama. 
11) Lentile de contact de la Bausch & Lomb
12) Periute intradentare, despre care am scris mai multe aici.
13) Stiu ca cele 2 capace va duc cu gandul la inghetata ( cel putin asta e impresia mea la prima vedere), dar in realitate sunt capace de la niste lumanari parfumate, cumparate din Ikea. Varianta de capsuni si zmeura a ars total si mai am jumatate din cea de vanilie. 
14) Diverse mostre: 2 pliculete de crema de maini de la L'Occitane, o masca de par de la Anian, 2 creme de fata de la Cosmetic Plant i 2 tuburi de crema antivergeturi de la Vectem.
15) Un rimel 3 in 1 de la Isabelle Dupont: mi-a placut foarte mult prima data cand l-am comandat din catalogul Ladys: curbeaza, da volum si alungeste genele. Ulterior am mai comandat de 3 ori acest rimel si de fiecare data l-am primit deja uscat :( Am incercat sa il revigorez cu niste picaturi de ochi, dar degeaba. Nu stiu daca mai am curaj sa comand acest produs, desi imi place foarte mult. 
16) Luciu de buze Gloss Power Shine din gama The One de la Oriflame 
17) Baton corector cu ulei din arbore de ceai, despre care am scris  mai multe aici
18) Rimel de la Bourjois Volume Glamour Ultra Black Mascara , despre care am scris recent pe blog, aici

Ati folosit vreun produs din cele terminate de mine? Ce parere aveti despre ele? 

4 comentarii:

  1. nu am folosit nimic din ce ai comandat tu, insa vreau sa incerc neaparat lotiunea micelara Nivea

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai fost harnică și de data asta! Urmează să postez și eu produsele consumate.
    Mie mi-au plăcut absorbantele alea, chiar mă bate gândul să mai comand niște pachețele. :D
    În rest, am mai încercat doar gloss-ul Oriflame pe care mi-am propus o dată să-l consumat dar n-am reușit, iar acum mi-am zis din nou că în maxim două luni trebuie să-l dau gata. Dacă nu reușesc, va ajunge oricum la gunoi că expiră.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place ca sunt ambalate individual, e un mare plus, dar acest tip de produs il cumpar fara sa stau prea mult pe ganduri, ma uit doar sa nu aibe miros si gata,il cumpar. Daca s-ar gasi in magazine probabil as pune mana pe el, dar sa dau comanda e prea multa bataie de cap.


    Eu glossul de la Oriflame l-am pus pe birou, langa pixuri sa il vad mereu si asa am reusit sa il termin. A fost mai mult pe post de balsam, cred ca ma dadeam si de 3-4 ori pe zi cu el :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Nicoleta Alexandra2 aprilie 2015 la 20:58

    Si eu am folosit cateva produse, precum: abosorbantele de la Lady Anion - aceeasi parere o am si eu :) , lotiunea micelara de la Nivea este chiar foarte buna, imi place tare mult, luciul de buze de la Oriflame mi se pare ca ar avea cam mult sclipici si nu prea imi place acest lucru.

    RăspundețiȘtergere