Utilizari ale aspiratorului fara sac de la Philips PowerProExpert, model FC9723/09

Cred ca am facut curat in ultima luma mai mult decat in restul anului :))) Pana sa primesc aspiratorul fara sac de la Philips, modelul FC9723/09 , eram pur si simplu ingrozita de vechiul meu aspirator pentru ca facea un zgomot infernal si nici nu aspira bine, incat eram nevoita sa apelez si la masuri suplimentare de curatenie, gen periat covor sau rola lipicioasa de praf si scame. Acum am scapat de aceste probleme si pot sa ma laud ca termin treaba mai repede, mai usor si cel mai important fara dureri de cap si urechi de la zgomot.

Ca sa va convingeti si voi de spusele mele am filmat cateva clipulete, in care va arat cum am folosit eu aspiratorul PowerProExpert.

1) Desfacerea coletului si asamblarea aspiratorului.
Mi-au trebuit cateva secunde sa imi dau seama cum se unesc barele de metal, adica coada aspiratorului, dar in rest mi-am dat seama imediat cum se foloseste. Asta fara sa citesc instructiunile :) Desi recunosc ca dupa am citit manualul! 
2) Testul paltonului
Imi e greu uneori sa merg la curatatorie hainele groase pentru ca nu am masina si e aiurea sa urc in tramvai cu sacosa cu haine dupa mine, plus ca e aglomerat si nici mult timp liber nu am la dispozitie, asa ca prefer sa le curat eu. Peria mica este foarte utila in aceste cazuri. Aspira parul, scamele si praful. Stiu ca e mai comoda peria lipicioasa pt scame si par, dar ea nu curata in profunzime, cum face aspiratorul. 
3) Curatarea calculatorului/laptopului
Periodic calculatorul trebuie curatat de praf si pentru cine are obiceiul de a manca peste tastura trebuie si mai des curatat, iar daca mai ai si "norocul" sa versi mancare peste ea, atunci nu mai ai nimic de facut decat a scoate aspiratorul din camara ( sau de unde il depozitezi tu) !
4) Curata salteaua de pat 
La cateva luni intorc salteaua de pat de pe o parte pe alta, din motive estetice, sa nu se lase prea mult intr-o parte, din cauza greutatii noastre, dar si din motive practice, pentru a o curata de praf. Inainte o scoteam afara si o bateam cu batatorul de covoare, acum folosesc aspiratorul.
5) Curata orice de pe covoare
Testul bilutelor de polistiren si a bucatilor mari de confetti. Se vede in clip cu cata usurinta aspira bilutele albe. La confetti merge putin mai greu pentru ca eu nu am fost atenta si cupa de colectare era deja super plina ( cu mizerie ). Imi place pentru ca praful nu se mai ridica in aer, ca la aspiratorul meu vechi, cand eram nevoita sa deschid geamul pentru a putea respira! 

6) Comparatie intre Philips PowerProExpert si vechiul meu aspirator
Imaginile vorbesc de la sine. Capul de aspirare TriActiveMax face  3 lucrurui dintr-o singura miscare , asigura o curatare profunda a tesaturii covoarelor, in timp ce periile laterale curata praful in jurul mobilierului, iar orificiul mai larg situat frontal ajuta la aspirarea obiectelor de dimensiuni mai mari.

Am mai folosit aspiratorul pe suprafete dure, parchet si gresie, cu ajutorul periei DiamondFlex, care este o perie rotativa, 180 grade, ce intra cu usurinta sub mobila ( mobila cu picioare ). 

 Nu am avut accidente notabile, gen varsare cafea/faina/zahar, dar mi-a cazut blush colorat  pe covor... ca tot suntem pe un blog de beauty :) si am reusit sa aspir pudra inainte sa pateze covorul. Si cam atat!

Acestea au fost intrebuintarile mele pentru aspiratorul Philips PowerProExpert, dar sunt sigura ca de-alungul timpului ma voi intalni cu diverse situatii, din care voi scapa cu brio cu ajutorul lui. 




6 comentarii:

  1. un aspirator excelent si eu l-am folosit pe al meu a aspirat scame de pe haine, uite asa am economisit bani si timp

    RăspundețiȘtergere
  2. super 👍👍👍👍 eu mi_as dori un aspirator care sa si pot curata covoarele cu solutie ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu cred ca s-a inventat inca :)) dar ar fi super util.

    RăspundețiȘtergere
  4. plioti nicoletta manuela14 aprilie 2015 la 14:10

    ar fi taaaree bun unul :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Avramescu Evelina Mihaela21 aprilie 2015 la 08:50

    interesant, ar fi bun

    RăspundețiȘtergere