Lapte de corp nutrititv Argan Line, Gerocossen

"Îmbogățit cu ulei de argan, îngredient cu proprietăți hidratante și regeneratoare inegalabile, ce oferă pielii elemente nutritive esențiale: acizi grasi omega 3, omega 6 și vitamina E, laptele de corp nutritiv Argan Line hrăneste intensiv pielea și acționează ca o barieră de protecție împotriva uscării. Pielea rămâne netedă, suplă și catifelată. Fără parabeni. Testat dermatologic"
Laptele de corp nutritiv din gama Argan Line de la Geroccosen are o consistenta usoara, intra repejor in piele, nu lasa pielea grasa, nu pateaza hainele si are un parfum puternic care rezista cateva ore bune pe corp si care inca se simte pe haine si dimineata ( in conditiile in care l-am aplicat seara dupa dus). Nu pot sa spun ca simt un efect de catifelare sau netezire a pielii, dar macar hidrateaza si nu simt ca am pielea uscata de la el. Imi place ambalajul simplu si elegant. Sistemul de dozare este perfect, nu se iroseste produs, iar sticla se poate pastra si cu capul ( capacul ) pentru a consuma si ultima picatura de produs. 
Mie nu imi place prea mult parfumul lui , dar nu am avut o reactie negativa ca in cazul produselor care au aparut in articolul cu dezamagiri cosmetice de aici si cu toate acestea am preferat sa il dau sorei mele. Daca tot pierd timp sa ma dau cu crema pe corp, macar sa folosesc un produs care imi place din toate punctele de vedere, nu?!

Cred ca mai trebuie lucrat putin la formula, sa ofere si ceva catifelare, de parfum nu zic nimic pentru ca ma stiu eu mofturoasa si super capricioasa, dar in rest este un produs ok ( raportul calitate pret este destul de bun, 14 lei pentu 400 ml de produs ). Gasiti acest produs in mai toate supermarket-urile sau online, in magazinul oficial al producatorului aici



1 comentarii: