Produse terminate, 27

Am ramas din nou in urma cu prezentarea produselor consumate, asa ca azi  avem promotie 2 in 1 :) 
Adica doua luni, mai si iunie, dintr-un singur foc.

1) Apa micelara pt demachiere Provegol de la SVR, cu review aici. Imi mentin parerea, nu este nici bun nici rau. L-am terminat pentru ca am dat niste banuti pe el si data viitoare il ocolesc daca il vad pe raft. 
2) Apa micelara pt ten sensibil Sensibio H2O de la Bioderma, care nu mai are nevoie de nici o prezentare, cu review aici. Este produsul meu preferat din toate timpurile. Uneori am impresia ca nu mai este asa de bun ca pe vremuri, ca au diluat cumva formula, ca nu mai curata asa de bine ca inainte, dar in comparatie cu alte produse care le-am incercat, ma simt mai bine cand il folosesc.
3) Demachiant bifazic de la Nivea. Imi place mult, am vazut numai de bine pe el pe net, dar nu sunt de acord cu un singur lucru: am citit ca este foarte spornic. Eu l-am terminat in 3 saptamani. Nici nu mi-am dat seama cand l-am terminat, iar cand am vrut sa fac un review nu mai aveam produs in sticla :)) Data viitoare cand il cumpar o sa scriu mai pe larg despre el.
4) Mostre Vichy: Idealia Life Serum si Idealia Yeux/Eyes. Serumul intra repede in piele, l-am folosit si in trecut, iar crema pentru ochi ma face uneori sa lacrimez. Am produsul full size, dar nu m-am hotarat nici pana acum daca o sa il deschid eu sau daca il dau la altcineva.
5) Dischete demachiante de la Cleanic si Ops. Primele imi plac, Ops nu. Am mai scris despre ele in trecut. 
6) Sapun Soft and Gentle cu avocado si mure. L-am cumparat pentru ca mi-a placut forma sticlei si culoarea sapunului: mov. Nu imi place deloc si totul porneste de la miros. E oribil. L-am terminat combinandu-l cu alte sapunuri lichide. Pana la urma am reusit sa ii maschez mirosul acesla enervant. Altfel ar fi ajuns direct la gunoi.
7) Sapun Dettol, l-am mai folosit in trecut si il voi recumpara.
8) Rezerva sapun Fa  NutriSkin  Acai Berry Scentl-am mai folosit in trecut si il voi recumpara.
9) Rezerva sapun Nivea lemongrassl-am mai folosit in trecut si il voi recumpara.
10) Acetona Care, cumparata din Mega Image, ieftina si bunicica. Aceasta sticluta am avut-o la birou si a fost folosita de mai toate colegele mele.  
11) Dizolvant pentru lac de unghii de la Oversa, varianta cu acetona. Este mai eficient decat cel de la Care. 
12) Solutie pentru indepartat cuticulele Flormar Gentle Cuticle Remover, despre care am scris mai pe larg aici. M-a tinut peste 2 ani de zile pentru ca am folosit mai multe produse similare de-alungul timpului si imi mentin parerea: acest produs este multe mai bun decat altele mai scumpe si mai renumite pe care le-am incercat. 
13) Solutie pentru indepartat cuticulele Alessandro NailSpa Cuticle Remover, cu review aici. Este eficienta, dar mi se pare mult prea scumpa. Are un efect comparabil cu solutia de la Flormar, care costa in jur de 10 lei, daca nu s-a scumpit intre timp. Sau mai pe romaneste, chiar daca este un pic mai buna decat Flormar Gentle Cuticle Remover, diferenta de pret nu este justificata. Prefer Flormar. 
14) Fard de obraz Creme Puff Blush nuanta Lovely Pink de la Max Factor X, pe care l-am folosit in realizarea acestui look. 
15) Mostra crema pentru piele sensibila cu tendinta de inrosire Sensidiane Lejere de la Noreva, primite la #beautyswap. Nu m-am inteles prea bine cu ea in sensul ca nu intra repede in piele si o simt grea, cel mai probabil pentru ca nu este potrivita tipului meu de ten. In schimb mi-a placut sa o folosesc in jurul ochilor pentru ca am observat ca se abdoarbe rapid in acea zona. 
16) Balsam colorat pentru buze Essence Tinted Glow, nuanta 02 Glam Up! L-am primit gratuit impreuna cu o revista, la numai 3 lei. Daca nu ma insel au fost 3 nuante disponibile. Initial am vrut sa ma intorc sa caut si celelalte nuante, dar mi s-a rupt varful balsamului la prima folosire. A fost o mega dezamagire si nu am vrut sa irosesc nici macar 3 lei pentru alt balsam Essence. Cred ca pretul normal este undeva la 10-15 lei in Kaufland. Posibil sa ma insel. 
17) Mascara Hypnose Drama Waterproof de la Lancome. Nu pot sa cred ca nu i-am facut review pe blog. Aveam impresia ca am scris despre el avand in vedere ca este unul din rimelurile mele preferate, dar am tot cautat si se pare ca nu am scris. Posibil sa gasesc poze uitate prin vreun folder, dar pana atunci va spun eu ca e super. Are de toate: curbare, volum, alungire, efect de indesire, culoare intensa. Singurul aspect care ma nemultumeste este pretul. Cam 150 de lei, dar eu il vanez la reduceri si atunci e in jur de 100. La pret intreg nu l-as cumpara, dar am rabdare sa astept ofertele.
18) Solutie multifunctionala pentru curatat lentilele de contact RenuMultiPlus
19) Lentila de contact  de la Bausch&Lomb
20) Solutie Opticalm mono doza pentru ochi uscati si iritati. 
21) Servetele umede School Hankies, destul de umede si rezista multa vreme ( umede ) dar sunt cam micute pentru gustul meu. Cred ca sunt mai degraba pentru copilasi decat pentru adulti daca e sa ne luam si dupa ambalaj. 
22) Plasturi standard Pelikan, cu tot cu plasturi si tot am probleme la un picior pentru ca sunt intre marimi si nu gasesc incltaminte cu jumatati de masura. Ba cumpar prea mici, ba prea mari si mereu am probleme. 
23) Betisoare cu cap de bumbac Septona, pentru corectat machiajul. 
24) Drojdie de bere, pentru sanatatea si intarirea unghiilor. La mine functioneaza, cum ma las de ele, cum se exfolieaza. Pentru crestere rapida nu a functionat, dar la capitolul intarire da. 
25) Cetona de zmeura Adam's: se presupune ca scad pofta de mancare si ajuta la slabit. La mine nu au avut efect. Pe net gasiti numai pareri de bine, dar garatat este reclama falsa. Chiar daca nu am slabit, putea macar sa scada pofta de mancare si nu s-a intamplat asta. Nu ma astept la o slabire spectaculosa de la niste simple pastilute, dar ceva tot ar pute sa faca. Nu stiu. Sa nu imi mai fie foame tot timpul, sa nu mai poftesc la dulce, stiu ca multe pornesc si din creier. Eu m-am lamurit cu pastilele. Dar mereu le nimeresc la oferta. Si daca tot le-am cumparat, macar sa le folosesc si sa le termin. Rau u cred ca fac, desi am impresia ca sunt apa de ploaie. Altele nu mai cumpar. Cel putin pana nu vad cine stie ce reclama si am moralul la pamant :)))

Acestea au fost produsele terminate de mine in iunie si mai. Voi ce ati mai consumat? 



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu