Slabeste rapid dupa Sarbatori

Au trecut sarbatorile de iarna si ai ramas in plus cu 2-3 kilograme? Ai gustat toata bunatile de pe masa si te-ai indopat cu dulciuri?  Actioneaza rapid sa scapi de ele inainte sa se transforme cu adevarat in grasime. Metode radicale incercate de mine cu rezultate garantate... cel putin pe corpul meu:

1) Mananca doar proteine 3-4 zile, adica doar carne, oua, lactate. Fara dulciuri, fructe, legume, paine, alcool si sucuri acidulate. Eu recunosc ca am trisat: am baut cola zero, dar atata timp cat e un suc fara zahar se slabeste garantat. Nu incercati aceasta varianta mai mult de 5 zile pentru ca nu da rezultate pe termen lung, apare constipatia si riscati o anemie de toata frumusetea. 

2) Mananca doar hrana lichida: supa crema, shake-uri de fructe sau legume, iaurt, lapte. Se poate incorpora putina carne in supa crema. Secretul e sa blenduiti totul perfect. Ideal ar trebui "lungite" cat mai mult. Cu cat e mai lichida supa, cu atat e mai saraca in calorii. La fel in cazul shakeurilor. Pe ideea bea apa chioara si vei slabi. Cel putin 2 zile pentru a avea efect. Nu mai mult de 5 zile. 

3) Nu mai manca dupa ora 16. Mananci ce vrei ziua, in limitele bunului simt ca doar vrei sa slabesti, dar dupa ora 16 faci foamea.  E greu pana te obisnuiesti, dar avantajul acestei diete este ca o poti tine pe termen lung si poti slabi mai mult decat cele 2-3 kilograme puse in zilele de sarbatoare. 

4) 2-3 ore de sala/sport plus sauna pentru cateva zile, 2-3, mai mult nu cred ca rezistati. Avantajul? Mananci ce vrei. Dezavantaje: cine are timp si mai ales chef sa faca atata sport? 

Aceste 2-3 kilograme nu sunt grasime pura din corp, e mai degraba continutul stomacului si apa retinuta in corp. Dupa cateva zile de festin aceste metode dau rezultate, dar nu va ganditi ca o sa slabiti pe termen lung. Cel putin cu cu primele doua "diete". Nu o sa reusiti niciodata sa ardeti depuneri de grasime acumulate de-alungul timpului doar in cateva zile. 

Dar cum aceasta postare nu este despre slabitul sanatos si de durata, voi ce metode rapide de slabit cunoasteti? Incercate, testate si cu rezultate?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu