Am primit un cadou

Cu ocazia zilei de 8 Martie am avut o surpriza de la un colaborator al firmei la care sunt angajata: un cadou care imi place cel mai mult din tot ceea ce am primit. "Din parte acasei" (a se citi de la domnu' administrator) am primit o orhidee in ghiveci, nu am poza cu ea deoarece ca am trimis-o acasa la parinti pentru camie imi place doar sa admir florile nu sa le si ingrijesc. Iar in rest doar buchetele de flori si dulciuri.
Nu ma asteptam sa primesc nimic de la acest domn, avand in vedere ca eu nu schimb 2 vorbe cu el tot anul, dar a adus la toate fetele din birou, indiferent ca are tangenta cu ele sau nu. Si este destul de costisitor acest cadou pentru o persoana necunoscuta. Am fost curioasa cat este si am aflat pretul: 157 de lei! Mult, eu una nu as fi dat atatia bani pe el. 

Sa nu va mai tin in suspans, hai sa va arat ce este:



Recunoasteti forma? Ghiceste cineva?


 Eu am fost cea mai norocoasa, in sensul ca m-a nimerit la fix cu nuanta luciului de buze. De exemplu alta colega a primit alt set care avea un ruj maro foarte inchis, altele nu au primit ruj/luciu ci creme, demachiant, oja. Toate seturile au fost diferite, singurul numitor comun a fost rimelul, dar si acestea erau diverse "sortimente" .

Setul meu se numeste Hypnose Drama In Love. El contine rimelul pentru volum extrem Hypnose Drama, un mini gloss In Love nuanta 385 si un mini creion de ochi, nuanta 01, adica negru.


Imi place foarte mult luciul de buze, are o culoare care ma prinde perfect, imi pare rau doar ca este varianta mini, si nu produsul "intreg".



In functie de luminozitate se vede roz  sau putin mai inchis ca in poza de mai jos:


Creionul are o textura cremoasa si imi place culoarea: negru intens. Din pacate nu e prea rezistent: in timpul zilei ma trezesc cu el "lasat" in coltul extern al ochilor, problema pe care nu o am cu alte tipuri de creioane.



Rimelul a devenit preferatul meu dupa o singura aplicare. Nu stiu cat costa cumparat individual, dar sper sa nu fie prea mult :) 

Nu am reusit sa fac o poza clara a periutei, dar este destul de maricica si foarte putin curbata.


Eu am genele destul de lungi si nu atat de dese precum mi-as dori, dar fata de alte fete la mine chiar se vad bine si nerimelate.


Ignorati faptul ca nu sunt pensata de vreo 2 luni aproape :D

Creionul negru imi place, dar primeste nota 7 din 10 pentru ca pe parcursul zilei "se scurge" in coltul exterior al ochilor.



Dupa aplicarea rimelului intr-un singur strat, genele mele arata muuuult mai bine:



Nici nu am nevoie sa aplic 2 straturi, arata perfect cu unul singur. Rimelul primeste nota maxima: 10.

Eu am buzele destul de rozalii in realitate, probabil de asta imi place nuanta asta si majoritatea rujurilor mele sunt roz/corai.


Dupa aplicarea glossului (fara blitz si cu blitz)



Glossul dureaza cam 4 ore pe buze, dupa acest interval se duce luciul, dar ramane totusi o pata de culoare. Nu curge, nu este unsuros, desi catifeleaza buzele. Primeste nota 10.


Pozele nu au fost deloc editate (lumini, umbre, etc), doar taiate. 

Sunt foarte multumita de acest cadou. Rimelul cu siguranta o sa-l cumpar pe viitor. Creionul nu, iar in privinta gloss-ului nu ma pot pronunta, pentru ca eu nu am cumparat niciodata pana acum acelasi ruj/gloss de 2 ori. Mereu incerc nuante, marci si texturi noi. 

Aveti si voi produsele acestea? Va plac? Ce parere aveti despre ele?



5 comentarii:

  1. Vai, dar ce cadou consistent ! As tot primi si eu asa cadouri ! :D Rimelul pare tare bun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am fost placut surprinsa. Rimel am folosit doar pe genele de pe pleoapa superioara si arata super, este preferatul meu din acest moment.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce gene frumoase ai,cred ca indiferent de rimelul pe care l-ai folosi tot bine ar arata!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc :* Orice as folosi genele mele sunt mai pronuntate, eu caut in special rimel pt. curbare si densitate, pentru ca lungi sunt deja.

    RăspundețiȘtergere
  5. ai nevoie de o pudra...dna...si nu mai aplica creionul in interiorul ochilor.....

    RăspundețiȘtergere