Beauty focus grup

Zilele trecute citeam despre intalnirea mai multor bloggarite la un Atelier de Frumusete, organizat de BeautyBarometer si parca ma vedeam si eu acolo :) Totusi, Ana Maria ne-a dat si noua o sansa: daca nu am putut fi acolo in persoana, avem acum ocazia sa raspundem la 7 intrebari pe care le-au primit fetele prezente la intalnire.

1.       Ce inseamna pentru voi industria de beauty, cosmeticele? Fiind atat de pregatite si documentate, cum cumparati voi acum un produs cosmetic? 

- Cosmeticele sunt produse care ajuta la intretinerea, mentinerea si infrumusetarea corpului uman. Industria de beauty e umbrela sub care se strang toate aceste produse, create de diferite comanii, legate prin concurenta si nevoia de a fi mereu primul in atentia consumatorilor, fie ei barbati sau femei.
Am momente cand ma documentez inainte sa cumpar ceva ( caut pareri ale persoanelor care au folosit acel produs). dar am si momente cand cumpar din impuls, de exemplu daca imi place ambalajul, sau mirosul, sau  e primul produs care mi-a picat in mana sau pur si simplu daca am nevoie de un produs si nu am nimic preferat caut sa cumpar ceva nou, pe care nu am folosit si mai departe ma descurc eu: daca imi place bine, daca nu alta data nu mai cumpar! 


2.       Care considerati ca au fost brandurile cu cea mai buna evolutie in ultimii 3 ani pentru piata romaneasca?

- Primul care imi vine in minte este Bioderma, poate si pentru ca eu am auzit prima data de ei pe Facebook iar in aceeasi zi am si plecat spre farmacie sa-mi cumpar lotiunea pentru piele sensibila, al carei fan am devenit instant. Urmat indeaproape de Dove (sa nu uitam de clubul Dove, de reclamele lui Jojo si pentru cei din Bucuresti campania din vara in care cumparai un bilet Ratb si primeai un stick deo gratis), Farmec si BioIntimo.

3.       Haideti sa facem niste previziuni pentru 2014 – care credeti ca vor fi cele mai interesante produse cosmetice care vor veni pe piata romaneasca? 

- Prima data cand am citit intrebarea am fost tentata sa zic pas, nu stiu. Dupa ce am mai reflectat mi-am dat seama ca acum la moda sunt produsele cat mai naturale, bio, organice, fara parabeni si toate cele. Pentru mine ar fi interesant sa vad o campanie pentru rujuri fara plumb, sa fie specificat lucrul asta clar si raspicat. 

4.       Veti primi fiecare cate o foaie de hartie, va rog sa treceti pe ea cele 10 produse cosmetice pe care le-ati cumpara in acest moment, indiferent de context J - financiar sau geografic.

-  Fondul de ten Ester Lauder Double Wear (desi nu folosesc zilnic fond de ten, mi-l doresc de cand am vazut un clip cu o fata care a reusit sa-si ascunda perfect acneea, petele rosii si diverse cicatrici)
- Paleta Naked I
- Paleta Naked III
- un kit sprancene (din simplu motiv ca nu am avut unul pana acum)
- solutia pentru piele sensibila H2O de la Bioderma
- Un ruj roz/corai
- crema anti-vergeturi de la Vichy
- crema antiacnee Brevoxyl
- crema hidratanta Sephora
- un creion negru de ochi


5.       Vreau sa atingem centrul discutiei – Ultimate beauty choice – sa luam acel exemplu comic cu evadarea pe o  insula pustie J si care ar fi cele 7 produse pe care le-ati lua cu voi acolo. 7 este o cifra magica
  
Primul lucru ar fi o crema cu protectie solara, cu factor peste 30, urmat de emulsia dupa plaja pentru ca indiferent de crema, tot ma ard si trebuie sa-mi calmez pielea. Apa chioara (cum ii spun eu) adica lotiunea micelara pt. piele sensibila de la Bioderma pentru ca imi place sa-mi curat fata mereu la plaja (am impresia ca am nisip mereu pe fata) si implicit dischete demachiante, orice firma, nu am preferinte. Nu plec din casa fara a folosi macar un creion negru la ochi, asa ca il punem si pe el in bagaj! Un balsam care da si culoare buzelor sau un ruj super hidratant. Iar ultimul produs: ochelarii de soare, lentile cu protectie solara bineinteles.
Mi-ar mai trebui un gel de dus si un sampon, dar sa presupunem ca primesc un cosulet cu produse din partea casei, chiar daca e o insula pustie :)))

6.       Sunteti pe fuga catre un eveniment de beauty si  trebuie sa va faceti un machiaj in exact 4 minute, nu 5 minute, ci 4. Ce produse folositi si cum faceti machiajul? 

- "Ma spal" pe fata cu o lotiune micelara. Crema hidratanta. Creion negru pe waterline. Creion alb in coltul interior al ochiului , creion roz pe pleopla, creion nuanta fire pe zona "crease" toate blenduite cu degetul :))) Rimel. O crema bb. Optional blush. Ruj. Si sunt gata. Asta e ritualul meu in fiecare dimineata si mereu sunt pe fuga. Imi ajung chiar si 3 minute. 

7.       Ganditi-va ca pregatim o scrisoare capsula pentru viitor, pe care o vor citi bloggeritele de beauty care vor exista peste 10 ani, va rog sa notati pe aceasta coala mare de hartie fiecare un sfat, o recomandare, ceva despre un produs sau o marca, orice doriti voi. 
 
   - Cumpara pentru tine, ceea ce ti se potriveste, nu doar pentru ca un produs e la moda si aici ma refer inclusiv la produsele cosmetice, nu doar la haine. Fa ce iti place. Stay true to yourself and Be Happy! 

Cu aceste raspunsuri particip la concursul organizat de BeautyBarometer. Daca doriti va puteti inscrie si voi aici, indiferent daca aveti blog sau nu, lasati pur si simplu un comentariu cu raspunsurile voastre la aceste 7 intrebari. Succes!  

1 comentarii: