Inventar produse neincepute

Aproape tot timpul cand ma duc sa cumpar mancare imi iau ceva si pentru mine, fie el si un simplu sapun. Un obicei cam prost pentru ca tot timpul cheltuiesc mai mult decat imi planific. Recent mi-am pus in cap ca trebuie sa incep un fond de economii, asa ca primul pas a fost sa caut prin toata casa sa vad ce produse neincepute am. Daca stiu clar ce produse sigilate am si ce produse sunt pe terminate, macar asa daca o sa cumpar ceva neplanificat, o sa cumpar ceva ce o sa am nevoie.


Cam mare lista la prima vedere :) hai sa analizam mai de aproape! Am incercat sa le pun pe categorii:


1. Sapun - 2 rezerve;
   Gel de dus - 1 nou si 4 incepute in baie (niciodata nu sunt multumita de gelul de dus, in sensul ca mereu cumpar arome noi, incerc texturi si marci diferite)
    Pasta de dinti am inceput-o azi dimineata :)
    Rezerve periuta electrica- 3 capete.
    Plasturi anti durere Biontimo- mereu la indemana, ca nu se stie niciodata cand ne apuca durerea.
    Gene false- castigate la un concurs pe facebook de la Blog Cu Lore.
    Dischete demachiante - acestea le-am cumparat din Kaufland pt. ca erau la promotie, am platit 3.3 lei. Si mai am 3 seturi incepute in diverse stadii




2. Crom Forte- pt. anihilarea poftei de dulce. Inca nu am inceput sa-l iau.
   Vedixin - am cumparat acest produs pt. ca am probleme cu vederea, am puratat ochelari, dar am trecut la lentile de contact si am zis ca un mic ajutor nu strica. Nici pe acesta nu am apucat sa-l iau. Momentan inghit zilnic vitamine pt. unghii si par si nu vreau sa combin mai multe feluri de medicamente.


3. Servetele demachiante - mai am 2 pachete incepute
   Apa H2O Bioderma - varianta pt piele sensibila si piele grasa. Mai am una inceputa si inca o apa micelara de la alta firma.
  O crema de fata si una contur ochi Oxyance, pe care le-am castigat la un concurs.
 Crema anti acnee Brevoxyl, pe care am inceput-o acum 2 zile, pozele acestea sunt facute de vineri seara.

Trebuie sa-mi intre inventarul acesta in cap, sa nu mai cumpar ce am deja.


Voi ce metoda aveti de a inventaria produsele neincepute? Sau nu cumparati in avans? Daca vad ceva la promotie  si este avantajos, eu cumpar. Stiu sa depistez promotiile false, in sensul ca stiu preturile la produsele care ma intereseaza. Anumite produse imi place sa le am in casa, ca sa nu fiu luata pe nepregatite, asa ca nu cred ca o sa fiu vreodata genul de om care cumpara ceva doar daca stie clar ca ceva s-a terminat sau e pe cale sa se termine.

 Care e secretul vostru?

Daca va place acest articol va rog sa dati like, share sau comment. M-ati ajuta enorm. Multumesc :)



5 comentarii:

  1. Ai tare multe, dar sa le vezi si pe ale mele ! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. te cred. mie mi se par putine ale mele, dar incerc sa ma limitez, nu mai cumpar asa aiurea, doar cand imi trebuie ceva sau gasesc oferte de nerefuzat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am patit si eu faza asta in prima saptamana, dar apoi am cautat pe net mai multe informatii si am vazut ca la jumatate de ora dupa ce te dai cu brevoxyl trebuie sa folosesti o crema hidratanta si nu am mai avut probleme. LA inceput am folosit crema de galbenele pt. ca e grasa, 2-3 zile pana si-a revenit pielea, apoi am revenit la crema clasica pe care o folosesc. Incearca asa si nu o sa mai ai tenul uscat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult pentru sfat! :) Eu am citit doar ce scria pe prospect, nu am mai cautat si pe net. Nu stiam ca poti sa te dai cu crema la jumatate de ora dupa Brevoxyl. De acum incolo o sa ma dau si eu cu crema.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu placere. Eu una nu am rabdare sa astept jumatate de ora, cam in 10 minute ma dau si cu crema si are efect brevoxylul,are destul timp sa intre in piele, dar acum incearca si tu si vezi cum iti e tie mai bine.

    RăspundețiȘtergere