Failed test

Zilele trecute am citit pe facebook un truc cosmetic despre luciul de buze: cum sa il folosesti pana la ultima picatura! Mi s-a parut interesant si chiar util, asa ca am vrut sa il incerc si eu.

Se ia o bucata de luciu de buze pe terminate.
 Este foarte enervant cand nu mai poti ajunge cu periuta/pensula pe peretii tubului cand vezi clar ca mai este produs (in sticluta).
Se pune luciul de buze intr-un pahar cu apa fierbinte in ideea ca s-ar topi luciul de buze si s-ar prelinge. Zis si facut!
 Ba inca am pus si capac ca sa se mentina temperatura mai ridicata pentru mai mult timp. Pe net scria ca se lasa 10 minute. Eu am lasat 4 ore, timp in care am si schimbat apa de cateva ori.
Rezultatul? Nada. Nimic. Zero barat. Ba inca am stricat si sticluta, in sensul ca s-a sters putin scrisul de pe ea. Am gresit eu cu ceva? Instructiunile erau simple: se pune luciul intr-o cana cu apa fierbinte si se lasa 10 minute. Altceva nu scria.

Sau poate ambalajul luciului meu de buze este asa de bun incat nu reactioneaza la apa fierbinte. E si asta o posibilitate. M-am gandit eu data viitoare sa incerc in apa clocotita, adica direct pe foc. Sa ma risc, ce ziceti? Voi cum maximizati viata luciului de buze?

2 comentarii:

  1. Mai incearca!
    Eu nu am ajuns niciodata la acest prag de terminare la un luciu de buze:))

    RăspundețiȘtergere
  2. mai bine iti iei altul ;) eu niciodata nu am incercat sa-l consum pana la ultima picatura :D iti urez bafta, mai incearca su nu-l mai lasa 4 ore zi 10 min cum zice acolo, ne spui ce ai rezolvat :)))

    RăspundețiȘtergere