246 Cream silk de la Flormar

Caut oja crem de foarte mult timp. Am incercat de la mai multe firme, dar niciodata nu am nimerit nuanta care imi place mie. De obicei imi place cum arata in sticla, dar pe unghie culoarea difera. 

De aceasta data am fost la un stand Flormar si am cerut sa vad paletele de unghii false pentru a vedea mai intai cum arata culoarea pe unghie si abia apoi am vazut sticluta:
Am ales nuanta 246 = Cream Silk. Este exact ceea ce imi doream. Cred ca am dat 9 lei, nu mai stiu sigur, dar sub 10 lei oricum. 
Din pacate, singurul lucru bun pe care pot sa il spun despre aceasta oja este ca are culoarea care imi place. In rest ma enerveaza maxim: culoarea se strange pe unghie, alteori nu se distribuie uniform si lasa goluri de culoare, adica e ca si cum pe aceeasi unghie as avea 2 culori, iar cand nimeresc sa o aplic uniform, chiar daca stau nemiscata minute in sir, tot se strica si imi apar amprente, urme. Mai pe scurt se usuca greu. 
In poza de mai sus nu am sters conturul unghiei pentru ca nu am ramas cu aceasta oja pe unghie, le-am sters imediat. Am incercat de mai multe ori aceasta oja, dar niciodata nu am ramas cu ea pe unghii. Dupa cum se vede si in colaj, pozele sunt facute in perioade diferite ( in prima poza aveam unghiile egale, in a doua sunt mai lungi, dar unghia de la degetul mare este accidentata). 

Amprentele se pot vedea usor pe degetul aratator:
Nu am facut poze in cazurile celelalte, pentru ca nu am avut rabdare si am sters pe loc. 

Am crezut initial ca e vina mea, poate ating fara sa imi dau seama, poate nu ma pricep sa aplic oja, dar nu, am fost cu sticluta in oras la manichiurista si am avut aceleasi probleme: consistenta ei lasa de dorit.  In schimb, culoarea e mortala. V-am mai spus asta odata, nu? Ador culoarea asta. Stiti vreo oja crem buna? 

Este prima oja de la Flormar care ma dezamageste :( 




10 comentarii:

  1. si mie imi place tare mult aceasta nuanta... ca noroc ca eu am rabdare pana se usuca bine.. :-) http://www.farmacistonline.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi pare tare rău că ai găsit nuanţa dorită, dar calitatea lasă de dorit.
    Eu am o ojă crem de care sunt mulţumită, mai ales la capitolul rezistenţă-manichiura rezistă o săptămână fără probleme, este vorba despre oja de la Miss Sporty, nuanţa 525, doar că e un crem mai închis.
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoasa e nuanta, pacat ca se usuca tare greu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, recunosc ca stau prost la capitolul rabdare, dar cand si dupa 30 de minute nu se usuca in totalitate , chiar ca ma apuca nervii. Se usuca cat de cat, dar daca ating ceva din greseala, gata, se vede orice urma pe ea. Sau poate am nimerit eu o sticluta defecta atunci :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. O sa o caut prin magazine, sa vad cum arata in realitate. Multumesc :*

    RăspundețiȘtergere
  6. De obicei nu am probleme cu ojele Flormar la acest capitol, chiar se usuca repejor. Am mai nimerit nuante care nu ma avantajeaza, dar asta e vina mea ca nu mi-am dat seama ca nu merg la culoarea pielii mele. dar in rest nu am avut probleme. Mai caut.Trebuie sa gasesc un crem pe gustul meu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am vazut ca ai castigat un concurs pe beautybarometer: https://www.facebook.com/BeautyBarometer/posts/654127568018780 Nu te am pe fb, asa ca te anunt aici, daca nu ai vazut deja. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am vazut, multumesc din suflet. Esti tare draguta!!! :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce zici de aeast oja?
    Este singur oja de aceasta culoare pe care o stiu momentan si am incercat-o!

    http://anaonofrei.blogspot.co.uk/2014/01/todays-nails-cream.html

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi place. O sa ma uit dupa ea prin magazine.

    RăspundețiȘtergere