Bilant la sfarsitul anului

A mai trecut un an, aproape. Mai sunt doar cateva ore pana intram in 2015 si ca de obicei ma gandesc la dorintele si planurile mele de la inceputul anului... Absolut nimic din ce mi-am dorit nu s-a indeplinit! Bineinteles ca in mare masura eu sunt vinovata de acest lucru! Dau vina si pe soarta :))) pentru ca am vrut anumite chestii care nu tin de mine. Nu mi-am dorit marea cu sarea, majoritatea au fost lucruri si obiective realizabile, daca aveam putin mai multa ambitie. Asa ca anul asta ma las de traditia asta prosteasca de a-ti pune o dorinta la miezul noptii si o sa incerc sa lucrez cu mine insumi pe partea de motivare. Daca o sa am succes, va spun la anul! 
Si ca sa nu mai am motive de enervare la sfarsitul anului viitor - cum am acum - o sa fac un mic experiment pe care l-am primit pe email, de la un coleg:
Nu stiu cui ii apartine ideea, dar mi se pare tare buna. Pe moment poate te emotioneaza un lucru, o fapta  marunt/a, pe care la sfarsitul anului nici nu o bagi in seama, nu ii dai importanta, dar daca il /o notezi undeva devine deja istorie. Vreau sa am o istorie, nu un registru nescris de dorinte neimplinite! 

Borcanul meu nu e gata inca, mai are Nutella in el, dar nu mai dureaza mult si o sa fie :))) Ma mai gandesc daca o sa il decorez sau il las asa simplu. Dar nu e nici o graba, important e continutul! 

Daca va place ideea si o puneti in practica, sa-mi aratati si mie borcanul vostru. So, let's write history! 

La multi ani si Un An Nou mai bun si mai fericit! 




6 comentarii: